Στην αποψινή αποχώρηση του Survivor θα γίνουν πολλά

Κανένα αγώνισμα δεν μπορεί να λυγίσει περισσότερο τους παίκτες του «Survivor» όσο μπορεί η έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους. Κανένα έπαθλο φαγητού, όσες μέρες κι αν το έχουν στερηθεί, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ευτυχία τους και να γεμίσει το στομάχι τους, όταν η ψυχή τους γεμίζει από εικόνες των αγαπημένων τους.

 


Το αποψινό επεισόδιο του «Survivor» είναι γεμάτο εκπλήξεις και συγκίνηση αφού θα δούμε τους παίκτες των «Διασήμων», που κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας, να λυγίζουν στο αντίκρισμα των οικογενειών τους.

Οι «Διάσημοι» θα βρεθούν σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στην παραλία του νησιού και θα δουν μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης φωτογραφίες και μηνύματα από πρόσωπα της οικογένειάς τους.

Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη όχι μόνο από την πλευρά των κοριτσιών, αλλά και με τους άνδρες να λυγίζουν και να κλαίνε στο αντίκρισμα των γονιών τους και των παιδιών τους. Χαρακτηριστικές οι εικόνες των Στέλιου Χανταμπάκη και Γιώργου Αγγελόπουλου που φιλούν τα πρόσωπα των οικογενειών τους στην οθόνη της τηλεόρασης και ξεσπούν σε κλάματα.

Το ίδιο βράδυ οι παίκτες και των δύο ομάδων θα οδηγηθούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» για την αναμενόμενη αποχώρηση.

Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, ίσως το πιο συγκινητικό επεισόδιο του Survivor που έχουμε δει έως τώρα, με τους παίκτες να μας δείχνουν την άλλη πλευρά του εαυτού τους. Όχι το σκληρό πρόσωπο που φανερώνουν μέσα στην αρένα, αλλά την ευαίσθητη πλευρά της ψυχής τους, αυτήν που βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ