«Έσπασε» ρεκόρ τηλεθέασης και πάλι το Survivor

Το Survivor συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης αφού και το χθεσινό επεισόδιο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει έως και το 51,5%.

 


Article featured image
Article featured image

Έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν περισσότεροι από 120,000 τηλεθεατές.

Ψηλά ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης στα νεανικά κοινά (18-44) σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 49,9%!

Η ομάδα των «Μαχητών» έχασε για μια ακόμη φορά στον Αγώνα για την Ασυλία και κλήθηκε στο «Συμβούλιο του Νησιού» να ψηφίσει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία, προτεινόμενη προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, ενώ η Σάρα Εσκενάζυ και ο Ορέστης Τσανγκ, έχοντας κερδίσει τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, ψήφισαν προς αποχώρηση τον Γουίλι Καλβουρτζή και την Ειρήνη Κολλιδά αντίστοιχα.

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του “Survivor”  έρχεται απόψε στις 21:15 αφού οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στον αγώνα επάθλου. Ένα έπαθλο διαφορετικό από όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, που σίγουρα θα ξαφνιάσει τους παίκτες.

Ποια θα είναι άραγε η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει τη σημερινή νέα δοκιμασία;

Πώς θα είναι η ψυχολογία των «Μαχητών» που για μια ακόμη φορά ένα παίκτης από την ομάδα τους είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;

Απόψε, στις 21:15 στην τηλεόραση του  ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ,  δράση, αγωνία και ανατροπές σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του Survivor.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ