Ένας «Διάσημος» αποχωρεί απόψε από το Survivor

Η αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ανατρέπει τα δεδομένα στην ομάδα των «Διάσημων». Τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο στην παραλία τους όταν επιστρέψουν από το «Συμβούλιο του Νησιού».

 


Article featured image
Article featured image

Οι εντάσεις εξακολουθούν να κυριαρχούν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Από τη μία οι «Διάσημοι», πλην του Γιώργου Αγγελόπουλου, κρατούν απόσταση από την Ειρήνη Παπαδοπούλου, από την άλλη, στους «Μαχητές» ο Κωνσταντίνος Βασάλος θεωρεί πως η υπόλοιπη ομάδα δεν αγωνίζεται με σθένος και επιμονή ώστε να κερδίζουν τα έπαθλα φαγητού.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ καθήλωσε και πάλι τους τηλεθεατές, αφού έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν περισσότερα από  167,000 άτομα, που στο νεανικό κοινό 18-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,5%, ενώ έφτασε μέχρι και 61,8% στα ανά τέταρτο στοιχεία της γενικής τηλεθέασης.

Έπαθλο επικοινωνίας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor και οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να το κατακτήσουν.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης να δει φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων τους ανθρώπων, κάτι που όπως έχουν δηλώσει πολλές φορές το έχουν πολλή ανάγκη, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες του Πάσχα που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους.

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού», ο Σάκης Τανιμανίδης θ’ ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από την ομάδα των «Διασήμων».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι οι τρεις προτεινόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ποιος θα είναι άραγε ο παίκτης που θα φύγει από το Survivor; Πώς θα επηρεάσει αυτή η αποχώρηση τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και πως θα είναι στο εξής η επιβίωσή τους στην παραλία;

Τι θα γίνει με την Ειρήνη Παπαδοπούλου που βιώνει έντονα την απομόνωσή της στο νησί; Θα κάνει κάποιες κινήσεις προκειμένου να προσεγγίσει τους συμπαίκτες της και πως θ’ αντιδράσουν εκείνοι; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα εξακολουθεί να είναι δίπλα της ή θ’ αποχωρήσει από το παιχνίδι και θα μείνει η παίκτρια χωρίς σύμμαχο;

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του Survivor απόψε στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Δράση, αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ