Η Emirates δανείζει laptop και tablet στους επιβάτες της

Η Emirates δανείζει laptop και tablet, για να διευκολύνει τους επιβάτες της σχετικά με τις συνέπειες που προκύπτουν από την πρόσφατη απαγόρευση των ηλεκτρονικών συσκευών στις πτήσεις με προορισμό τις ΗΠΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Από τις 4 Απριλίου, οι επιβάτες της Α’ και της Business Θέσης της Emirates, έχουν τη δυνατότητα να δανείζονται tablets κατά την επιβίβασή τους στις πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, γεγονός που θα τους επιτρέπει να εργάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η νέα υπηρεσία έρχεται ως απάντηση στην οδηγία της Διοίκησης Ασφαλείας Μεταφορών (TSA) των ΗΠΑ, η οποία απαγορεύει σε όλους τους επιβάτες των απευθείας πτήσεων από το Ντουμπάι προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, να έχουν μαζί τους στην καμπίνα του αεροσκάφους φορητούς υπολογιστές, tablets ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή μεγαλύτερη από ένα smartphone.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω οδηγία δεν αφορά τις πτήσεις της Emirates προς ΗΠΑ μέσω Αθήνας (EK209) και Μιλάνου (EK205) ούτε επηρεάζει πτήσεις που αναχωρούν από τις ΗΠΑ ή πτήσεις της Emirates προς οποιονδήποτε άλλο προορισμό. 

Στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας της Emirates, οι επιβάτες των διακεκριμένων θέσεων θα έχουν στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της πτήσης, tablets Microsoft Surface εξοπλισμένα με το λογισμικό Microsoft Office 2016.

Οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν τη δουλειά τους σε ένα USB stick, το οποίο μπορούν να έχουν μαζί τους κατά την επιβίβαση και να το συνδέσουν στις προσφερόμενες συσκευές, ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά. 

Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και διατίθεται σε όλες τις απευθείας πτήσεις της Emirates από το Dubai προς τις ΗΠΑ.

Για τους πελάτες που απλώς προτιμούν να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους συσκευές ώστε να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες ψυχαγωγίας της Emirates, η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα δανεισμού laptop και tablet για όλους όσοι πετούν προς τις ΗΠΑ.

Η δωρεάν υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους επιβάτες όλων των θέσεων από τις 25 Μαρτίου, οπότε και τέθηκαν σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί ασφαλείας της TSA.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας, επιτρέπεται σε όσους ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ με την Emirates να διατηρούν και να χρησιμοποιούν τις προσωπικές τους συσκευές ακριβώς μέχρι πριν την επιβίβαση.

Στη συνέχεια, πρέπει να δηλώσουν και να παραδώσουν τα laptop, τα tablet και τις λοιπές απαγορευμένες ηλεκτρονικές συσκευές στο προσωπικό ασφαλείας στην πύλη επιβίβασης.

Το προσωπικό ασφαλείας είναι υπεύθυνο να πακετάρει και να βάλει στις συσκευές την ετικέτα με τα στοιχεία του κατόχου, αποθηκεύοντάς τις στο χώρο των αποσκευών του αεροσκάφους, ώστε να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, με την άφιξή τους στις ΗΠΑ.

Οι επιβάτες της Emirates με προορισμό τις ΗΠΑ μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις νέες οδηγίες της TSA και πώς αυτές τους επηρεάζουν ΕΔΩ.

Η Emirates καλύπτει με πτήσεις τα παρακάτω 12 αμερικανικά αεροδρόμια:

Newark (EWR), Fort Lauderdale (FLL), Orlando (MCO), Chicago (ORD), Boston (BOS), San Francisco (SFO), Los Angeles (LAX), Seattle (SEA), Dallas (DFW), Houston (IAH), Washington (IAD) και Νέα Υόρκη (JFK).


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ