Έχεις ακούσει το καινούριο τραγούδι της Lana del Rey;

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τον επερχόμενο νέο δίσκο της Lana Del Rey συνεχίζονται αργά αλλά σταθερά. Μόλις χθες η Αμερικανίδα μάς παρουσίασε ένα νέο δείγμα από το νέο της άλμπουμ, το ομότιλο τραγούδι Lust For Life.


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό ή, αν προτιμάτε, αισθησιακό ντουέτο με τον Καναδό Τhe Weeknd, το οποίο έχει σημειώσει ήδη περισσότερα από 3 εκατομμύρια views στο YouTube.



Σε συνέντευξή της στην Courtney Love για το Dazed Magazine, η Del Rey, μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι το τραγούδι Lust for Life ήταν το πρώτο κομμάτι που έγραψε για το καινούριο της άλμπουμ. Αξίζει να σημειωθεί πως η ερμηνεύτρια έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Τhe Weeknd.

 

Αυτό είναι το δεύτερο single -μετά το Love- που ακούμε από τη νέα δισκογραφική της δουλειά, για την οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει.

H Lana Del Rey επεφύλασσε μια έκπληξη στους θαυμαστές της, παρουσιάζοντας επίσημα το ολοκαίνουριο single της, με τίτλο Love, από το επερχόμενο άλμπουμ της. 



Η παραγωγή μάλιστα είχε φροντίσει από πριν να κάνει αισθητή την επιστροφή της Del Rey και να εξάψει την περιέργεια των fans της, με μια σειρά από μυστηριώδη κινηματογραφικά posters που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στους δρόμους τους Los Angeles.



Χρειάστηκαν 16 ολόκληροι μήνες για να ακούσουμε νέο τραγούδι από την Del Rey, ενώ όπως αναφέρει το Rolling Stone, ο ρετρό ήχος του κομματιού θυμίζει γυναικεία συγκροτήματα των '60s. 



Η ίδια η ερμηνεύτρια αναφέρει για το Love: «Τα τέσσερα πρώτα άλμπουμ μου τα έκανα για εμένα, όμως αυτό είναι για τους θαυμαστές μου και αφορά την κατεύθυνση προς την οποία ελπίζω ότι όλοι προχωράμε». Παραγωγός του τραγουδιού είναι ο επί σειρά ετών συνεργάτης της, Ρικ Νόουελς με τη συμβολή των παραγωγών Μπένι Μπλάνκο και Έμιλ Χέινι.

 

Στο άλμπουμ θα υπάρξουν και συνεργασίες - έκπληξη με άλλους καλλιτέχνες, όμως περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ