Οι πρώτες διαφωνίες στην κοινή παραλία του Survivor

Νέα μέρα, νέες συνήθειες, νέοι συγκάτοικοι, νέα καλύβα.

 


Η πρώτη κοινή ημέρα στην ίδια παραλία της Καραϊβικής ξημέρωσε χθες για «Διάσημους» και «Μαχητές». 

Μετά την ένωση των δύο ομάδων του Survivor, νέος, ευχάριστος, αέρας φυσάει στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου αφού και οι δύο ομάδες δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά τη συγκατοίκησή τους.

Το χθεσινό επεισόδιο κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης φτάνοντας στο 55,1% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

Οι «Διάσημοι» καλωσόρισαν στην παραλία τους «Μαχητές», μοίρασαν τις προμήθειες που τους δόθηκαν κι αμέσως μετά έλαβαν μέρος στο πρώτο αγώνισμα μετά την ένωση των δύο ομάδων, που εξελίχθηκε σε αγώνα ντέρμπι. Με σκορ 10-8 οι «Διάσημοι» κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας και να διαβάσουν συγκινητικά μηνύματα από δικούς τους αγαπημένους ανθρώπους.

Απόψε στις 21:15 ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor έρχεται στο ΣΙΓΜΑ με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού.

Νωρίτερα, «Διάσημοι» και «Μαχητές», στην ίδια πλέον παραλία, προσπαθούν να… συνυπάρξουν, με τις πρώτες διαφωνίες να κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. 

Ένταση, αγωνία, δράση και ανατροπές σ’ ένα ακόμη επεισόδιο του “Survivor”, απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ