Είδες το trailer του αποψινού Survivor;

Οι ανατροπές εξακολουθούν να κυριαρχούν στο Survivor και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα διαφορετικό επεισόδιο έρχεται απόψε το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ με τους παίκτες και των δύο ομάδων να μένουν έκπληκτοι όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει για τις αλλαγές που θα γίνουν.

«Μαχητές» και «Διάσημοι» φτάνουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αγωνιστούν για την ασυλία αλλά αντί αυτού θα αγωνιστούν για έπαθλο φαγητού.

Το βράδυ, όλοι οι παίκτες θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» κι εκεί τους περιμένει μια ακόμη έκπληξη. Με τη διαδικασία της ψηφοφορίας οι «Διάσημοι» θα προτείνουν έναν παίκτη τους προκειμένου να μεταβεί στους «Μαχητές».

Ποιος «διάσημος» παίκτης θα βρίσκεται από απόψε το βράδυ στην παραλία των «Μαχητών»;

Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του όταν θα ανακοινωθεί το όνομά του από τον Σάκη Τανιμανίδη; Πώς θα τον υποδεχτούν οι «Μαχητές»; Πόσο θα επηρεαστεί η ψυχολογία των «Διασήμων» μετά την ψηφοφορία και πως θα είναι η επόμενη μέρα στην καλύβα τους;

Μπορεί μέχρι χθες το βράδυ οι «Μαχητές» που αγωνίζονταν να ήταν μόνο έξι, όμως αυτό δεν πτόησε την έντονη επιθυμία τους να βρεθούν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor το παιχνίδι κρίθηκε στον πόντο, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή τίποτα δεν μαρτυρούσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι «Μαχητές» έχασαν με σκορ 10-9, όμως απέδειξαν πως η δύναμη της ψυχής τους και η θέλησή τους ήταν τεράστια.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έφθασε σε τηλεθέαση μέχρι και το 54% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

Αγωνία, δράση και ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό κυριαρχούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, που προβάλλεται 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.    


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ