Ο αποψινός αγώνας ασυλίας στο Survivor, δεν θα μοιάζει με τους προηγούμενους

Οι ανατροπές εξακολουθούν να κυριαρχούν στο «Survivor» και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού οι  «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να πάει στην ομάδα των «Μαχητών».  

 


Article featured image
Article featured image

Το αποτέλεσμα ήταν με τέσσερις ψήφους ο Γιάννης Σπαλιάρας να οδηγηθεί στους «Μαχητές».

Απόψε το βράδυ στις 21:00 στο νέο επεισόδιο του «Survivor» θα δούμε πως υποδέχθηκαν οι «Μαχητές» το νέο μέλος, αλλά και πως το είδαν οι «Διάσημοι».

Κάποιοι μάλιστα δηλώνουν ενοχλημένοι από την αντίδραση του Γιάννη Σπαλιάρα αμέσως μετά την ψηφοφορία. Ακόμη, ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει την ασυλία ώστε να μην οδηγηθεί το βράδυ στο Συμβούλιο του Νησιού να προτείνει την αποχώρηση συμπαικτών της;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα καταφέρει να εμψυχώσει και να ενισχύσει τη νέα του ομάδα; Οι «Διάσημοι» ή  οι «Μαχητές» θα κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας και ποιοι από τους διαγωνιζόμενους θα κερδίσουν την προσωπική ασυλία ώστε να μην βρεθούν στη δυσάρεστη θέση του προτεινόμενου;

Όλες οι απαντήσεις στο αποψινό συναρπαστικό επεισόδιο του «Survivor», που θα προβληθεί απόψε στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ.  

 

*Το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ καθήλωσε τους τηλεθεατές αφού έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν περισσότεροι από 142,000 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 13-24 κατέγραψε κατά μέσο όρο 67,5%, ενώ έφτασε μέχρι και 60,2% στα ανά τέταρτο στοιχεία όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 40,9%. Στις γυναίκες μάλιστα 18-44 ετών σημείωσε μέσο όρο 55,8%.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ