Το αποψινό επεισόδιο του Survivor, αποκαλύπτει πολλά

Ο καιρός περνά, οι παίκτες λιγοστεύουν, οι συγκρούσεις εντείνονται, τα αγωνίσματα τους εξαντλούν και όλα αλλάζουν.

 


Article featured image
Article featured image

Στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor» και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για να κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού, που τόσο πολύ ανάγκη έχουν.

Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου, έχουν εξαντλήσει τους παίκτες που η βασική τους τροφή είναι οι καρύδες. Όμως δεν είναι μόνο η έλλειψη φαγητού που δυσχεραίνει την επιβίωσή τους αλλά και η ψυχολογία τους που φαίνεται να επηρεάζεται από τις συνεχείς εντάσεις που επικρατούν στις ομάδες τους. Στην παραλία των «Μαχητών» η ομάδα φαίνεται να έχει διασπαστεί στα δύο, ενώ στην παραλία των «Διασήμων», η Ειρήνη Παπαδοπούλου δείχνει να έχει αποκοπεί από τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

Τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία του «Survivor»; Πώς θα καταφέρουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» να επαναφέρουν την ενότητα στις ομάδες τους;

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θ’ ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από την ομάδα των «Μαχητών». Ο Πάνος Αργιανίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι οι τρεις προτεινόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.  

Ποιος θα είναι άραγε ο παίκτης που θα φύγει από το «Survivor»; Πώς θα επηρεάσει αυτή η αποχώρηση τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και πως θα καταφέρει να συνεχίσει την πορεία της με έξι πλέον παίκτες (μέχρι και την αναμενόμενη επιστροφή του Μάριου) έναντι εννέα των «Διασήμων»;

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του «Survivor» απόψε στις 21:15 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. Δράση, αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ