Σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο

Το «Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων», με τη στήριξη  της AEGEAN Airlines, διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο.

 


Article featured image
Article featured image

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΚΤΗΜΑ ΜΑΚΕΝΖΥ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές το πρόβλημα της αεροφοβίας επηρεάζει σε διαφορετικό βαθμό ένα ποσοστό πέραν του 20% αυτών που ταξιδεύουν και υπάρχει ένα ποσοστό γύρω στο 7%  ατόμων που δεν ταξιδεύουν καθόλου.

Υπολογίζεται ότι ποσοστό πέραν του 80% των ατόμων που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους σεμινάρια, καταφέρνουν να αποβάλουν η να μειώσουν σημαντικά τη φοβία τους .

Στο σεμινάριο θα γίνουν παρουσιάσεις από ειδικούς ψυχολόγους, πιλότους και άλλο προσωπικό, οι οποίοι έτυχαν ειδικής εκπαίδευσης από εξειδικευμένο Οργανισμό του εξωτερικού.

Στο τελικό στάδιο του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί σύντομη πτήση μισής ώρας, με αεροσκάφος τύπου AIRBUS της AEGEAN Airlines.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής για κάλυψη των εξόδων ,ανέρχεται στο ποσό των 80 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο σεμινάριο, ενημερωτικό υλικό, γεύματα, μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο και πτήση.

Για άτομα που νοιώθουν απαραίτητο να συνοδεύονται από κάποιο άλλο οικείο πρόσωπο , η τιμή για το δεύτερο άτομο είναι μόνο 40 ευρώ.

Για συμμετοχή και πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ, ή στείλτε email στο [email protected].

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικός στα 99676354, 99179736.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το συγκρότημα ΔΙΑΣ. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ