Βγήκαν στην αγορά τα νέα Samsung S8 και S8+ που (κυριολεκτικά) τα κάνουν όλα

Θυμάστε το κινητό που έπαιρνε φωτιά μόνο του και τα έκανε όλα κάρβουνο;

 


Article featured image
Article featured image

Καλά θα κάνετε να το ξεχάσετε γιατί ένα χρόνο και κάτι, μετά την απόσυρση του Samsung Note 7 που αμαύρωσε το όνομα της κορεάτικου κολοσσού, κυκλοφόρησαν στις 27 Απριλίου τα περιβόητα Samsung Galaxy S8 και S8+ τα οποία τα κάνουν κυριολεκτικά όλα.  

Γεγονός αναμενόμενο, αφού μετά την προηγούμενη βραστή πατάτα που έφαγαν με το Samsung Note 7, δεν τους έπαιρνε να παρουσιάσουν κάτι λιγότερο. Οι μέχρι στιγμής κριτικές πάντως είναι ενθουσιώδεις, ενώ η τιμή του κυμαίνεται στα «λογικά» πλαίσια για τέτοιου είδους smartphone.

 



Το πουλεν της Samsung που ελπίζει πως θα την ξανακάνει ανταγωνιστική στην αγορά των smartphone,  διαθέτει τεράστια οθόνη με το home button και όλα τα υπόλοιπα πλήκτρα να έχουν ενσωματωθεί στην οθόνη, ενώ το σύστημα αναγνώρισης των δαχτυλικών αποτυπωμάτων, βρίσκεται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου δίπλα από την κάμερα.

Παράλληλα οι κατασκευαστές έχουν προσθέσει δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση ίριδας ματιού και αναγνώριση προσώπου, όλες δηλαδή τις τεχνολογίες που βλέπαμε στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Επίσης και τα δύο μοντέλα αντέχουν κάτω από το νερό μέχρι 1,5 μέτρο για 30 λεπτά, ενώ η μπαταρία του υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ