Ξεκινά το Chair Challenge του X Factor

Και οι 40 είναι υπέροχοι και ρίχνονται στη μάχη των Chair Challenge…

 


Article featured image
Article featured image

Οι δεκαμελείς ομάδες των τεσσάρων κριτών έχουν δημιουργηθεί και η πιο αγωνιώδης και απρόβλεπτη διαδικασία του «The X Factor 2», το περίφημο Chair Challenge έρχεται την Πέμπτη, 11 Μαΐου στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ.

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με την ομάδα της Τάμτα.  Μόνο τέσσερις από κάθε ομάδα θα καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live shows του «The X Factor 2», του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας.

Η ομάδα της Τάμτα αποτελείται από αγόρια 16-24 ετών και είναι οι εξής: Δημήτρης Δεληγιάννης Δημήτρης Ηλιαδέλης, Κώστας Ματθαίου, Ανδρέας Μυλωνάς, Κωνσταντίνος  Νότας, Κωνσταντίνος Ποτηρίδης Άγγελος Προβελεγγιάδης, Σάββας Σαββίδης, Αλέξανδρος Σαγκούρης,  Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος.

Στη σκηνή υπάρχουν τέσσερις καρέκλες. Ένας – ένας από τους διαγωνιζόμενους θ’ ανεβαίνει στη σκηνή του show προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας θα κάνουν την κριτική τους, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο μέντορας της εκάστοτε ομάδας, και στην προκειμένη περίπτωση η Τάμτα.

Αν ο διαγωνιζόμενος πείσει την Τάμτα ότι αξίζει μια θέση στα live shows τότε θα καθίσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες. Όμως κανένας δεν είναι βέβαιος ότι πέρασε, προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι.

Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μία από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος.

Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα τους, τους εμψυχώνει πριν ανεβούν στη σκηνή αλλά και τους… παρηγοράει αν δεν καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

«Θεωρώ ότι τα παιδιά που επέλεξα για την ομάδα μου είναι εξελίξιμα. Θα μπορούσα να κρατήσω κάποιους διαγωνιζόμενους πιο… έτοιμους, όμως  προτίμησα στην προκειμένη περίπτωση να καθίσουν στις τέσσερις καρέκλες κάποια παιδιά για τα οποία θα χρειαστώ περισσότερη δουλειά να κάνω μαζί τους. Όμως γουστάρω και  μ’ αρέσει και θα το κάνω», δηλώνει η Τάμτα και συνεχίζει: «Από την ομάδα μου περιμένω καλή συνεργασία και εξέλιξη. Τώρα, μέχρι που θα φτάσουμε κι αν το σηκώσουμε το έπαθλο θα δούμε στην πορεία. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως φέτος στα live το επίπεδο θα είναι πολύ ανεβασμένο κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη».

Θα ακολουθήσουν τρία ακόμη επεισόδια Chair Challenge με τους διαγωνιζόμενους των τριών άλλων κριτών.

Λάβετε θέσεις: την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ έρχεται το πρώτο επεισόδιο του Chair challenge γεμάτο μουσική, αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ