Το GAP γιορτάζει τη μητρότητα με έναν πρωτότυπο τρόπο

«Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι όλα όσα σου έχει πει η μαμά σου μεγαλώνοντας. Συχνά σκέφτομαι πράγματα τα οποία μπορώ να πω στα παιδιά μου, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να με ακούσουν, όπως άκουγα κι εγώ τη μαμά μου».

 


Article featured image
Article featured image

Το κλασικό αμερικάνικο brand ρουχισμού GAP, υποστηρίζοντας τον οργανισμό Every Mother Counts, γιορτάζει τη μητρότητα με το λανσάρισμα της ταινίας «Mama Said», στην οποία πρωταγωνιστεί η Liv Tyler, η οποία τελεί επίσης χρέη σκηνοθέτη μαζί με την Paola Kudacki.

Η ταινία μεταφέρει στο κοινό τη χαρά και την αισιοδοξία που προσφέρει η μητρότητα, καθώς και την επιρροή που έχει η μητρική αγάπη στα παιδιά. «Συχνά σκέφτομαι τα πράγματα που η γιαγιά και η μητέρα μου μού έλεγαν σε όλη μου τη ζωή.

Η ταινία απεικονίζει τις μητέρες να απολαμβάνουν οικείες και ειλικρινείς στιγμές με τα παιδιά τους να παίζουν, να χορεύουν και να δένονται. Τα παιδιά στην ταινία φοράνε babyGap και GapKids, παρουσιάζοντας τα κομμάτια που είναι απαραίτητα για την κάθε παιδική ντουλάπα.

 



«Η μητρότητα ενώνει γυναίκες απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα και προκαλεί αισθήματα αγάπης και δύναμης, τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Αντιπροσωπεύει τις βασικές αξίες του Gap ως brand», δήλωσε ο Craig Brommers, chief marketing officer του Gap. «Είμαστε περήφανοι που γιορτάζουμε τη μητρότητα και που συνεργαζόμαστε με τον οργανισμό Every Mother Counts, προσφέροντας υποστήριξη σε μητέρες από όλο τον κόσμο»

Στην προσπάθεια να προσφέρει στήριξη στις μητέρες μέσω αυτής της καμπάνιας, το Gap βρήκε τον ιδανικό συνεργάτη στον οργανισμό «Every Mother Counts».

Το «Every Mother Counts» είναι αφοσιωμένο στο να κάνει την εγκυμοσύνη και τον τοκετό ασφαλέστερα για όλες τις μητέρες του κόσμου, έχοντας προσφέρει 4 εκατομμύρια δολάρια μέσω επιχορηγήσεων από το 2012 και επικεντρώνεται στην καλύτερη πρόσβαση στην απαραίτητη ιατρική φροντίδα για την εγκυμοσύνη και τη γέννα.



*Το Gap καλεί το κοινό να κάνει δωρεά, μέσω της ιστοσελίδας www.EveryMotherCounts.org 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ