Ο Λούης Πατσαλίδης είναι Mangas

Πολύ πιθανόν να τον έχετε πετύχει σε κάποιο ζάπινγκ, να διαλέγει χρώμα για τους τοίχους του σπιτιού του ή ακόμα και να προσπαθεί, χωρίς επιτυχία, να φτιάξει το νιπτήρα του μπάνιου.

 


Article featured image
Article featured image

Όχι δεν άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό, ο γνωστός standup comedian,  απλά ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με το κατάστημα Mangas Home Improvement και την είδε μάστορας.

Ο γνωστός Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα εκστρατεία εικόνας του καταστήματος, τοποθετείται και στα δυο καινούργια σποτ, στο φυσικό του περιβάλλον, να προωθεί τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του Μάγκα.

Οι μικρού μήκους ταινίες, οι οποίες απευθύνονται στην καθημερινή, ανθρώπινη ανάγκη του καθενός να ασχοληθεί με τον χώρο του και να τον αναβαθμίσει, αγκαλιάστηκαν με επιτυχία από το κοινό, καθώς πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό χιουμοριστικών σεναρίων, κυπριακής διαλέκτου και του ευχάριστου χαρακτήρα του πολυαγαπημένου πρωταγωνιστή.

Η συγκεκριμένη ενέργεια συμπληρώνει μια σειρά δραστηριοτήτων του καταστήματος με στόχο να φέρει πιο κοντά το κοινό στη μάρκα, αφού αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και συμβουλευτικών υπηρεσιών για επαγγελματίες αλλά και για ιδιώτες.

Το κατάστημα Μangas Home Improvement δίνει λύσεις και συμβουλές για το εσωτερικό και εξωτερικό του σπιτιού ενώ εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή και διανομή επιλεγμένων προϊόντων στην κυπριακή αγορά, με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και κατάλογο εμπορευμάτων που ξεπερνά τις 50.000 προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα pmangas.com και τη σελίδα Mangas Home Improvement στο Facebook.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ