Το νέο café στην Κάτω Πάφο σερβίρει τη θάλασσα στο πιάτο

Μπορεί να μην κάνει στην κυριολεξία αυτό που περιγράφει ο τίτλος, αν όμως βρεθείς στο νέο Caffè Nero που λειτούργησε στην Κάτω Πάφο, θα αντιληφθείς πως είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

 


Η γνωστή αλυσίδα αυθεντικού ιταλικού καφέ, αυτή τη φορά επέλεξε την vibrant περιοχή της Κάτω Πάφου –επί της λεωφόρου Ποσειδώνος- και συγκεκριμένα σημείο απέναντι από τα «μπάνια», για να λειτουργήσει το νέο της κατάστημα.

Με το γνωστό και ιδιαίτερο στιλ που διαθέτουν όλα τα καταστήματα της αλυσίδας και σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα της θάλασσας που απλώνεται μπροστά σου, σίγουρα δεν θα απολαύσεις απλά έναν καλό καφέ, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης.

Αν πάλι προτιμάς να κοιτάς από ψηλά, τότε καλά θα κάνεις να ανεβείς στη βεράντα του δεύτερου ορόφου και να ταξιδέψεις μέχρι και το γραφικό λιμανάκι και το Κάστρο της Πάφου.

Για όσους πάλι επιθυμούν να μείνουν λίγο πιο μόνοι τους, το νέο κατάστημα διαθέτει και ειδικό χώρο για διάβασμα, ενώ υπάρχει και παιδική γωνιά για να περάσουν ευχάριστα και με ασφάλεια την ώρα τους τα μικρά παιδιά.

 

*Μάθε περισσότερα για το μενού και τη φιλοσοφία των Caffè Nero στην ιστοσελίδα του www.caffenero.com.cy


Σχετικα

Ναι μεν υπάρχουν κανόνες, αλλά...

Ήταν το Switch Song η καλύτερη στιγμή του τελικού;

Ενοχλημένοι από τη Μαντόνα φαίνεται να είναι οι διοργανωτές

Η ανέλπιστη κίνηση των Ισλανδών στο green room λίγο πριν τελειώσει η Eurovision

Σήμερα θυμόμαστε

Πώς «είδαν» την Τάμτα οι τουϊτεράδες