Το νέο café στην Κάτω Πάφο σερβίρει τη θάλασσα στο πιάτο

Μπορεί να μην κάνει στην κυριολεξία αυτό που περιγράφει ο τίτλος, αν όμως βρεθείς στο νέο Caffè Nero που λειτούργησε στην Κάτω Πάφο, θα αντιληφθείς πως είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει.

 


Article featured image
Article featured image

Η γνωστή αλυσίδα αυθεντικού ιταλικού καφέ, αυτή τη φορά επέλεξε την vibrant περιοχή της Κάτω Πάφου –επί της λεωφόρου Ποσειδώνος- και συγκεκριμένα σημείο απέναντι από τα «μπάνια», για να λειτουργήσει το νέο της κατάστημα.

Με το γνωστό και ιδιαίτερο στιλ που διαθέτουν όλα τα καταστήματα της αλυσίδας και σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα της θάλασσας που απλώνεται μπροστά σου, σίγουρα δεν θα απολαύσεις απλά έναν καλό καφέ, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης.

Αν πάλι προτιμάς να κοιτάς από ψηλά, τότε καλά θα κάνεις να ανεβείς στη βεράντα του δεύτερου ορόφου και να ταξιδέψεις μέχρι και το γραφικό λιμανάκι και το Κάστρο της Πάφου.

Για όσους πάλι επιθυμούν να μείνουν λίγο πιο μόνοι τους, το νέο κατάστημα διαθέτει και ειδικό χώρο για διάβασμα, ενώ υπάρχει και παιδική γωνιά για να περάσουν ευχάριστα και με ασφάλεια την ώρα τους τα μικρά παιδιά.

 

*Μάθε περισσότερα για το μενού και τη φιλοσοφία των Caffè Nero στην ιστοσελίδα του www.caffenero.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ