Μοιράσου τις δικές σου «λίstες» μέσω του κυπριακού app Listori

Αν συμβαδίζεις με τους ρυθμούς των τελευταίων πρωτοποριακών app, είναι καιρός να μάθεις για το Listori: αμιγώς κυπριακό, μα προπάντων ευφυέστατο, σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς με τους χρήστες τις «λίstες» σου και να διηγηθείς τη δικιά σου «ιstorία».

 


Article featured image
Article featured image

Fresh app το νησί!

Μια δροσερή αλλαγή στα αγαπημένα σου apps: το κυπριακής καταγωγής Listori ήρθε για να μείνει (σε πρώτο πλάνο) στο κινητό σου, προσφέροντας απλόχερα την έμπνευση των μελών της online κοινότητάς του. Η πλατφόρμα του Listori σου επιτρέπει να ανεβάζεις λίστες φωτογραφιών και βίντεο με τα δικά σου ενδιαφέροντα και να τις μοιράζεσαι με άλλους.

 

Πανεύκολο login

Χρονοβόρα διαδικασία καμιά! Με ένα απλό login (όνομα και e-mail) γίνεσαι μέλος στην κοινότητα του Listori. Μπορείς να κατεβάσεις το app δωρεάν σε Android & iOS, να μοιραστείς τη λίστα σου και να εμπνευστείς απ’ τη δικιά μας. Το σημαντικότερο; Είναι σούπερ γρήγορο! Διαδραστική και διασκεδαστική, η πλατφόρμα φέρνει τους χρήστες πιο κοντά χάρη στην κατηγοριοποίηση των ενδιαφερόντων τους και, ασφαλώς, στον εύχρηστο σχεδιασμό της εφαρμογής.

 

 

Πού πήγαμε και μας άρεσε…

Μία από τις δημοφιλέστερες λίστες που δεν θα αφήσει αδιάφορο κανένα δεινό καλοφαγά είναι το «Cyprus places to eat» με φωτό από λαχταριστά πανκέικ στα πιο «in» μπραντσάδικα του νησιού και γαστρονομικές λιχουδιές που αξίζει να μοιραστείς και - γιατί όχι - να προωθήσεις. Οι λίστες και οι ιστορίες που η καθεμιά διηγείται δεν περιορίζονται ασφαλώς στο φαγητό, αλλά και σε κάθε λογής θέμα που ενδιαφέρει τους σύγχρονους χρήστες: καινοτόμα προϊόντα και gadget, σειρές που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις, ξεκαρδιστικά βίντεο, προτάσεις από εκκεντρικούς ταξιδιώτες, πρωτότυπες ιδέες για το σπίτι και άλλα εμπνευσμένα θέματα. Αν δεν θέλεις να τις μοιραστείς δημοσίως (με public list), μπορείς να τις κρατήσεις μυστικές, δημιουργώντας για παράδειγμα τη Λίστα της Παρέας (*το «πού πήγες και δεν σου άρεσε» θα εκτιμηθεί δεόντως από την κοινότητα!).

 

 

Το Listori λειτουργεί και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.listori.com. Ραντεβού στην ιστοσελίδα ή στο app store λοιπόν -> download Listori app!

Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να κάνεις follow τον εμπνευστή της εφαρμογής @mariosl86 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ