16 εικόνες από τη φονική επίθεση στο Manchester Arena

Λίγους μήνες μετά (22/3) την τρομοκρατική επίθεση έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο, η Μεγάλη Βρετανία δέχεται ακόμη ένα μεγάλο πλήγμα, ενδεχομένως και πάλι τρομοκρατικό, στην πόλη του Manchester.

 


Article featured image
Article featured image

Μια έκρηξη έξω από το Manchester Arena, μετά το τέλος συναυλίας της Ariana Grande την οποία παρακολούθησαν πέραν των 21.000 ατόμων στην πλειοψηφία τους παιδιά, άφησε πίσω της 22 νεκρούς και περισσότερους από 50 τραυματίες.

Η ανακοίνωση για το συμβάν έγινε στις 3 τα ξημερώματα, ώρα Kύπρου, με την βρετανική αστυνομία να χαρακτηρίζει την πράξη ως τρομοκρατική, γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνεται αφού υποστηρικτές των ISIS πανηγυρίζουν το γεγονός στα social media, καλώντας για περισσότερες αιματηρές επιθέσεις.

 

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: Τηλεφωνική γραμμή για τους συγγενείς όσων ήταν στο Manchester ArenaΠαράλληλα, η πρωθυπουργός της χώρας καταδίκασε το γεγονός, αναστέλλοντας την προεκλογική εκστρατεία που ήταν σε εξέλιξη.ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ για συνεχή ενημέρωση μέσω του SIGMALIVE σε σχέση με το τρομοκρατικό κτύπημα στο Manchester

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ