Κάπως έτσι θα είναι το Survivor της Κυριακής

Ανατροπή!

 


Η λέξη που χαρακτηρίζει το φαινόμενο Survivor επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» κλήθηκαν να συμμετάσχουν σ’ ένα νέο αγώνισμα κάνοντας τους τηλεθεατές να μείνουν καθηλωμένοι στη μικρή οθόνη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, αφού εξελίχθηκε σε ντέρμπι.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι «Μαχητές» μπορούσαν να κερδίσουν αφού προηγούνταν με 8-4, ήρθε η μεγάλη ανατροπή.

Με έξι σερί νίκες οι «Διάσημοι» έφτασαν το σκορ στο 10-8, κάνοντας τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να περιγράφει με ένταση και αγωνία την τελευταία κούρσα του Κώστα Κοκκινάκη, ενώ οι ίδιοι παραληρούσαν από τη χαρά τους μετά την αναπάντεχη νίκη τους!

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το προηγούμενο επεισόδιο  περισσότεροι από 145,000 τηλεθεατές με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει 64,6%.

Στα νεανικά κοινά 18-44 το επεισόδιο κατέγραψε κατά μέσο όρο 52,6%.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι «Διάσημοι» ήταν η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, γεγονός που τους έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Η επόμενη συνάντηση «Διασήμων» και «Μαχητών» ήταν στο «Παιχνίδι ερωτήσεων».

Νικητής αναδείχτηκε ο Bo, που κέρδισε σουβλάκια κι αναψυκτικό. Το γεύμα προοριζόταν για δύο άτομα κι έτσι εκείνος αποφάσισε να το μοιραστεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τον οποίο έφτασε στον τελικό.  

Νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor έρχεται την Κυριακή στις 21.15 στο ΣΙΓΜΑ.

Ένας ακόμη αγώνας επάθλου περιμένει «Διάσημους» και «Μαχητές».

Οι δυο ομάδες κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στην ίδια παραλία προσπαθούν να ξεπερνούν τις εντάσεις και τις όποιες παρεξηγήσεις δημιουργούνται μεταξύ τους, όμως στον αγωνιστικό χώρο η… ανταγωνιστικότητα και η αντιπαλότητα καλά κρατούν!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ