Συλλεκτικά κόμικς «Game of Thrones» με τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής

Αν έχεις παρακολουθήσει τους 6 πρώτους κύκλους της ίσως πιο αγαπημένης σειράς της τηλεόρασης ή αν έχεις διαβάσει τα βιβλία, μάθε πως πλέον έχεις έναν επιπλέον τρόπο να επισκεφτείς το Γουέστερος και το Γουίντερφελ αλλά και να συναντήσεις τους Τύριον, Τζον Σνόου, την Άρυαμ τον Νεντ, τη Σέρσεϊ, τη Σάνσαμ τον Μπραν και τους υπόλοιπους χαρακτήρες του George R. R. Martin.

 


Article featured image
Article featured image

Μάλιστα, την ευκαιρία αυτή σου τη δίνει ο ίδιος ο συγγραφέας του «Game of Thrones», μέσω των κόμικς της σειράς, ή αλλιώς όπως τα λέγαμε παλιά… Κλασσικά Εικονογραφημένα (ή και εικονογραφημένες νουβέλες).

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο σημείωμα του πρώτου βιβλίου, «αυτό (σ.σ. η σειρά με τα κόμικς) δεν είναι ένα έργο που συνδέεται με την τηλεοπτική σειρά, αλλά μια διασκευή των βιβλίων μου».

Και επειδή «οι εικονογραφημένες ιστορίες είναι ένα συνεργατικό μέσο, όπως περίπου ο κινηματογράφος και η τηλεόραση, αφού χρειάζεται μια ολοκληρη ομάδα για να εκδώσει ένα αξιόλογο κόμικ», όπως επίσης επισημαίνει, εμείς που είχαμε την ευκαιρία να κρατήσουμε στα χέρια μας ολόκληρη τη σειρά, έχουμε να παρατηρήσουμε πως πρόκειται για αριστούργημα.

Ειδικά η εικονογράφηση του ταλαντούχου Tommy Patterson, του οποίου η δουλειά δείχνει ξεκάθαρα πως ο ίδιος έχει πραγματική αίσθηση του κόσμου του Γουέστερος και των κατοίκων του, είναι εξαιρετική.

 

8 βιβλία λοιπόν, 8 εικονογραφημένες νουβέλες, ένα κάθε βδομάδα με τη νέα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» της Κυριακής.



Τιμή γνωριμίας: Μόνο €1 ή €2 με τέσσερις εκδόσεις (συμπεριλαμβανομένου του βιβλίου Game of Thrones).

 




 

Σε σχέση με τη νέα… ΣΗΜΕΡΙΝΗ εποχή!

Από την Κυριακή 28 Μαΐου η εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» θα κυκλοφορεί αποκλειστικά την Κυριακή δίνοντας έτσι την καλύτερη αφορμή για ολοκληρωτική ενημέρωση, με ρεπορτάζ, ειδησεογραφία, πολιτισμό, συνεντεύξεις, αθλητικά, απόψεις, αλλά και με κριτική σκέψη που άλλωστε χαρακτηρίζει την εφημερίδα εν τη γενέσει της.

Όλοι οι αρθρογράφοι της «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ», θα συνεχίσουν «να λένε τα πράγματα με το όνομά τους» καθημερινά στο διαδραστικό ειδησεογραφικό portal Sigmalive.

 

Πορεία στον χρόνο

Η ιστορία της εφημερίδας «ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ» είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία αυτού του τόπου. Στις 3 Φεβρουαρίου 1976 «γεννήθηκε» μια εφημερίδα. Όχι μια οποιαδήποτε εφημερίδα, αφού μια ομάδα καταξιωμένων και έμπειρων δημοσιογράφων αποφάσισαν να εκδώσουν τη «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» γράφοντας αλήθειες χωρίς φόβο, αλλά με πραγματικό πάθος.

Στις 28 Μαΐου η «ΣΗΜΕΡΙΝΗ», αποδεχόμενη τις προκλήσεις της νέας εποχής, γυρίζει σελίδα, έχοντας όμως πάντα ως παρακαταθήκη το ένδοξο παρελθόν της.

 



Ο πίνακας που φιλοτέχνησε ο Κίκος Λανίτης σε σχέση με τη νέα ΣΗΜΕΡΙΝΗ εποχή (διάβασε εδώ περισσότερα)

 

Έρχεται ανανεωμένη

Η νέα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» της Κυριακής περνά στη νέα εποχή κι έρχεται με νέο σχήμα, με ανανεωμένο σχεδιασμό και με πρωτοποριακή αισθητική.

Με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση και δυναμική παρουσίαση δημοσιογραφικών απόψεων, ο κάθε υποψιασμένος πολίτης μπαίνει σε δημόσιο διάλογο. Η είδηση παρουσιάζεται με κριτική ματιά, από μια διαφορετική σκοπιά, χωρίς να προπαγανδίζεται η αλήθεια αλλά να φαίνεται ξεκάθαρη.

Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού, εμπίπτει και η προσθήκη ενός εξαιρετικού πακέτου που ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες του κοινού. Με συλλεκτικές εκδόσεις δημοφιλών κόμικ, με εκδόσεις για όλη την οικογένεια και με ψυχαγωγικά έντυπα.

Η τιμή γνωριμίας με τη νέα «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» της Κυριακής θα κυμαίνεται στο €1 μαζί με το ‘ΟΚ!’, ενώ το πακέτο των τεσσάρων εκδόσεων (Game of Thrones, Γρίφοι, ΟΚ!, Capital Today) στα €2. Από την Κυριακή 4 Ιουνίου το ‘ΟΚ!’ μαζί με την εφημερίδα θα τιμάται στα €2.90 και το πακέτο των τριών εκδόσεων στα €4.50.

 

Game of Thrones

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Κύπρο η συλλεκτική σειρά κόμικς της πιο αγαπημένης σειράς της τηλεόρασης. Η συλλεκτική έκδοση «Game of Thrones» έρχεται λίγες βδομάδες πριν την προβολή του νέου (7ου) κύκλου και αποτελεί το πιο σημαντικό δώρο για όλους τους fan της σειράς!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ