Αύριο θα έχουμε τοπικές καταιγίδες με χαλάζι

Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθείς αέριες μάζες προσεγγίζουν την περιοχή από τα βορειοδυτικά, σύμφωνα με το Kitasweather.

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα Τετάρτη ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ, αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ στα νότια-νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, 26 έως 27 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια, 27 έως 28 βαθμούς στα νότια και ανατολικά παράλια και 17 βαθμούς στη χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 με 17 βαθμούς τόσο στο εσωτερικό όσο και στα παράλια, και στους 8 στη χιονίστρα.

Αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά και πιο τοπικά στο εσωτερικό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες με χαλάζι. Οι καταιγίδες θα έχουν νότια-νοτιοανατολική κίνηση και θα επηρεάσουν τοπικά και νοτιοανατολικά τμήματα του νησιού πριν διαλυθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα κυριαρχεί η ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά παντού ηλιόλουστος. Νεφώσεις όμως που θα αναπτύσσονται στα ημιορεινά της επαρχίας Λεμεσού δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Άνοδος θερμοκρασίας.

Το τριήμερο του Κατακλυσμού ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, με μικρή πιθανότητα μεμονωμένης βροχής τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο και θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο πάνω από την κανονική για την εποχή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ