Απόψε έχει νέο επεισόδιο «X Factor» και δεν πρέπει να το χάσεις

Η αναζήτηση των ταλέντων για το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται.

 


Article featured image
Article featured image

Απόψε στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ έρχεται η τρίτη audition του “The X Factor 2”, του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας.

Η κριτική επιτροπή: Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα,  Γιώργος Παπαδόπουλος και  Μπάμπης Στόκας,  παίρνουν θέση και συνεχίζουν το κυνήγι των ταλέντων.  Στα παρασκήνια η Ευαγγελία Αραβανή παρακολουθεί με φιλικά πρόσωπα των διαγωνιζομένων την προσπάθεια τους να πάρουν το εισιτήριο για το Bootcamp.  

Πως θα αντιδράσει η 21χρονη Ελληνογερμανίδα από τη Θεσσαλονίκη που μόλις τελειώσει την ερμηνεία της ο Μπάμπης Στόκας θα της πει πως είναι «έτοιμη για ηχογράφηση»; Ποιος είναι ο 59χρονος διαγωνιζόμενος που ασχολείται μόνο έξι μήνες με το τραγούδι; Θα καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» από την κριτική επιτροπή;  «Είσαι για αριστείο» θα πει ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια 16χρονη, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος απευθυνόμενος σε μια άλλη νεαρή διαγωνιζόμενη θα της πει: «Θεωρώ πως μπροστά μου έχω μια μεγάλη τραγουδίστρια». Όσο για μια Ιταλίδα τουρίστρια που δεν ήταν διαγωνιζόμενη αλλά … είδε φως και μπήκε, τραγούδησε και ενθουσίασε την επιτροπή.

Το τρίτο επεισόδιο των Auditions του «The X Factor 2» έρχεται απόψε στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ, πιο φαντασμαγορικό από ποτέ και αναζητά το επόμενο μουσικό είδωλο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ