Σχέδια για άνεργους και χορηγίες για φοιτητές

Αυτό αφορά στους νέους της Κύπρου.

 


Article featured image
Article featured image

Μια εκδήλωση με όλα όσα θέλετε να ξέρετε για υποτροφίες, βοηθήματα και χορηγίες που προσφέρονται από δημόσιους και ιδιωτικούς Οργανισμούς και Υπηρεσίες της Κύπρου, για σπουδές και προγράμματα κατάρτισης στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοιου επιπέδου εκδήλωση στην Κύπρο, με στόχο να αναδειχθούν οι σημαντικές δυνατότητες που υπάρχουν για να διεκδικήσει κάποιος νέος το μέλλον που ονειρεύεται.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου, από τις 17.00, μέχρι τις 20.00, στο Πανεπιστήμιο Frederick και συγκεκριμένα στο ισόγειο του νέου κτιρίου του στη Λευκωσία (Γιάννη Φρειδερίκου 7, 1036, Παλλουριώτισσα).

Εκεί θα μάθετε επίσης για τα σχέδια παροχής κινήτρων για άνεργους νέους, τα οποία θα δοθούν με κάθε λεπτομέρεια, από τους αρμόδιους φορείς .

Ιδιαίτερα εποικοδομητική θα είναι η εκδήλωση για τελειόφοιτους μαθητές Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης, για στρατιώτες, για νέους που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, για άνεργους νέους, αλλά και για γονείς.

Όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί Κοινωνικοί και Παραγωγικοί Φορείς, Δήμοι, Ιδρύματα, Σχολικές Εφορείες, Επιτροπές και Υπηρεσίες που παρέχουν υποτροφίες για σπουδές σε Κύπρο και εξωτερικό καθώς και επιχορηγημένα σχέδια και προγράμματα κατάρτισης και απασχόλησης, θα φιλοξενηθούν στο Πανεπιστήμιο Frederick και θα ενημερώσουν το κοινό για το σύνολο των ευκαιριών που προσφέρουν, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα των δικαιούχων.

Η πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Frederick γίνεται με τη συνεργασία των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού, Άμυνας και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Προέδρου του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, κας Άντρης Αναστασιάδου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ