Θέλεις να γίνεις τηλεοπτικός παρουσιαστής;

5 λόγοι για τους οποίους το εξειδικευμένο πρόγραμμα «Τηλεοπτική Παρουσίαση και Δημόσια Ομιλία» είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να ενδυναμώσεις τις δεξιότητες σου και να προωθήσεις την επαγγελματική σου ανάπτυξη στον τομέα της τηλεόρασης.

 


Article featured image
Article featured image

- Εκπαιδευτής του προγράμματος είναι ο κ. Sohail Rahman, παρουσιαστής και ανταποκριτής ειδήσεων του Δικτύου Aljazeera. Γενικά, το Cyprus Media School εργοδοτεί εκπαιδευτές διεθνούς κύρους που προέρχονται από όλο τον κόσμο.

- Το πρόγραμμα «TV Presentation & Public Speaking» προσφέρεται από το «Cyprus Media School» που ανήκει στον Όμιλο Δίας, το μεγαλύτερο συγκρότημα μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας στην Κύπρο.

- Ασχολείται με την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων, όπως επίσης και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μία πετυχημένη δημόσια ομιλία.

- Η εκπαίδευση περιλαμβάνει πολυάριθμες πρακτικές ασκήσεις στην τάξη και στα τηλεοπτικά πλατό.

- Στο τέλος του προγράμματος πραγματοποιούνται συνεδρίες ανακεφαλαίωσης κατ’ ιδίαν με κάθε εκπαιδευόμενο, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Επιπλέον, μάθε ότι…

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε εκτενής εκπαίδευση 10 ημερών (19/05-28/05), αλλά και σε εντατική εκπαίδευση 4 ημερών για τους εργαζόμενους που θα  ήθελαν να συμμετέχουν τα σαββατοκύριακα (20/05-21/05 και 27/05-28/05).

Η εκπαίδευση προσφέρεται στην αγγλική γλώσσα, με παράλληλη μετάφραση εάν κρίνεται αναγκαίο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές με την κ. Χριστίνα Καλλή (99 036464 / kallis@cyprusmediaschool.com ή να ανατρέξουν ΕΔΩ: http://www.thecyprusmediaschool.com/tv-presentation


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ