Κάνουμε καγιάκ στο Blue Lagoon

Αν έψαχνες να κάνεις κάτι διαφορετικό αυτό το τριήμερο και δεν έβρισκες τι, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο.

 


Article featured image
Article featured image

Άνοιξε τις αποθήκες, βγάλε από μέσα το κανό ή το καγιάκ σου, πάρε κουπί και την Κυριακή 4 Ιουνίου να είσαι στην παραλία των «Λουτρών της Αφροδίτης» για μια πολύ διαφορετική και πάρα πολύ όμορφη διαδρομή στην πιο ενδιαφέρουσα ακτογραμμή της Κύπρου.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από την παραλία των «Λουτρών της Αφροδίτης», και θα έχει κατεύθυνση τον κόλπο του Blue Lagoon, με βαθμό δυσκολίας 7/10.

Η απόσταση θα είναι γύρω στα 10 με 11km και θα διαρκέσει περίπου 5 ώρες, με μικρές στάσεις για εξερεύνηση. Εντούτοις η διάρκεια της διαδρομής είναι προσεγγιστική, καθώς θα εξαρτηθεί από το σύνολο της ομάδας.

Η εκδήλωση έχει καθαρά οργανωτικό χαρακτήρα και είναι εθελοντική και γι’ αυτό οι διοργανωτές είναι υπεύθυνοι μόνο για συμβουλές και την καθοδήγηση των συμμετεχόντων. Ωστόσο διευθετήθηκε σκάφος ασφαλείας το οποίο είναι μόνο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.



*Κάθε μέλος συμμετέχει υπό την δική του ευθύνη, είναι όμως υπόχρεος να ακολουθεί τις οδηγίες που θα δοθούν εκ μέρους της ομάδας για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

**Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την σελίδα «Adventure Cyprus»


 

#Extra Infos

Υποχρεωτική κατοχή κανό ή καγιάκ.

Υποχρεωτική χρήση σωσίβιου.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όλοι οι συμμετέχοντες παρακαλούνται όπως έχουν μαζί τους σακουλάκι για τα σκουπίδια. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ