Κατέρρευσε κομμάτι οροφής του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ώρες.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα γύρω στο μεσημέρι κομμάτι ψευδοοροφής σε ένας από τους ορόφους της πολυκατοικίας που στεγάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατέρρευσε με αποτέλεσμα όσοι βρίσκοντας εντός του κτηρίου εκείνη την ώρα, διατρέξουν άμεσο κίνδυνο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού, από την πτώση τραυματίστηκε στο πόδι ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Επί τόπου έφθασαν στη σκηνή ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας, λειτουργοί του Τμήματος εργασίας και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ ήδη διενεργούνται οι απαραίτητες εξετάσεις για να μάθουν τα αίτια της πτώσης.

Προς το παρόν η κύρια είσοδος του κτηρίου είναι κλειστή για λόγους ασφαλείας. Αντ’ αυτού λειτουργεί η πίσω είσοδος για προσωπικό και επισκέπτες.



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Viral βίντεο δείχνει πώς ένα μπουκάλι νερού παραλίγο να κάψει αυτοκίνητο

Article featured image

Επιβίωσε από πτώση 450 μέτρων σε μία από τις πιο επικίνδυνες διαδρομές αναρρίχησης

Article featured image

Οι νέοι γονείς στη Γαλλία δικαιούνται ένα νέο είδος άδειας για να φροντίσουν τα παιδιά τους