Ο Κύπριος παγκόσμιος πρωταθλητής Τάσος Πολυκάρπου

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κύπριος skydiver Τάσος Πολυκάρπου εκπροσωπεί την Κύπρο σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή τη φορά όμως η συμμετοχή του στο Netheravon, υπό την αιγίδα του διεθνή Οργανισμού FAI, τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ απόστασης.

Στο Netheravon, έναν από τους πιο απαιτητικούς και δύσκολους αγώνες στην Ευρώπη, έλαβαν μέρος 45 πρωταθλητές του αθλήματος, από όλο τον κόσμο, οι οποίοι πραγματοποίησαν συνολικά 6 άλματα. Κάθε ένα από τα άλματα αυτά, περιλάμβανε αγώνα χρόνου, ταχύτητας και αποστάσεων και πραγματοποιήθηκαν από ύψος 2000-3000 μέτρων.

Ο Τάσος Πολυκάρπου, μιλώντας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, δήλωσε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με πολλές απαιτήσεις αλλά όλα είναι εφικτά αν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και δουλεύεις σκληρά για να τον κατακτήσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αφού η κατάκτηση της πρώτης θέσης βάζει την Κύπρο μας στον παγκόσμιο χάρτη του wingsuit και πλέον όλοι οι συναθλητές μου ξέρουν που βρίσκεται. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πίστεψαν σε εμένα και ιδιαίτερα στην DHL Express Κύπρου που είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα».

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ