Κάνουμε treking σε μια μαγική (και απαιτητική) διαδρομή στην Τροοδίτισσα

Αν έχεις υψοφοβία, καλύτερα να μην το δοκιμάσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Μια διαδρομή επτά χιλιομέτρων σε παρθένο δάσος, με καταρράκτες, θεόρατους βράχους και απότομες αλλαγές της μορφολογίας του εδάφους ετοίμασε για όσους περιπετειώδεις τύπους γουστάρουν τα δύσκολα, η Cyprus From Air.

Στις 24 Ιουνίου ημέρα Σάββατο εξοπλιζόμαστε με τον κατάλληλο εξοπλισμό (παπούτσια ορειβασίας και συνθετικά ρούχα) και πάμε στην Τροοδίτισσα για μια μοναδική και πολύ όμορφη διαδρομή στην Τροοδίτισσα. 

Αν δεν έχεις ξαναπάει σε κάποια από τις εξορμήσεις που διοργανώνει πολύ συχνά η Cyprus From Air, μάθε πως είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις έστω και μια φορά στη ζωή σου.

Η διαδρομή όπως αναφέρουν οι διοργανωτές δεν είναι κατάλληλοι για άτομα κάτω των 18 ή για όσους έχουν υψοφοβία. Επίσης όσοι το επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί τους ένα σακούλι με φυτόχωμα για δεντροφύτευση. 

Σημείο συνάντησης θα είναι ο καταρράκτης της Χαντάρας στις 9:30 το πρωί. 

Οδηγίες για την Αφετηρία:

Από το χωριό Πλάτρες δίπλα από το ξενοδοχείο Forest Park υπάρχει ένας μικρός κυκλικός κόμβος. Βγαίνουμε από την έξοδο «Τροοδίτισα» και προχωράμε για περίπου 3 χιλιόμετρα όλο ευθεία. Κάπου εκεί θα βρείτε την ομάδα να περιμένει.

 

 

Διαβάστε επίσης: Διασχίσαμε την «Κοιλάδα του Μίσους» στο Τρόοδος [εικόνες & βίντεο]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ