Έκοψές μου πρόστιμο; Θα σου δείξω εγώ!

Ποιος είδε τον μαινόμενο Λεμεσιανό που έλαβε κλήση για ζώνη ασφαλείας και δεν τον φοβήθηκε.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν ξέρουμε ακριβώς ποια σκέψη μπορεί να έκανε ο οδηγός του αυτοκινήτου στη Λεμεσό όταν έλαβε την εξώδικο κλήση από την τροχονόμο, ξέρουμε όμως πώς αντέδρασε και αυτό είναι αρκετό για να τροφοδοτήσει τη φαντασία μας.

Η ιστορία πάει κάπως έτσι... Χθες, πρωί Τρίτης, γύρω στις 10:30, σε έλεγχο που διενεργούσε η Τροχαία Λεμεσού σε κεντρική οδό της πόλης (Ηλιουπόλεως), εντοπίζει οδηγό που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.  

Του κάνουν νεύμα να σταματήσει, γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος και προχωρούν σε έκδοση εξώδικου προστίμου για την τροχαία παράβαση. Το παίρνει στα χέρια του ο 42χρονος, το σκίζει μπροστά από την αστυνομικό και αναχωρεί από το σημείο.

Ως εδώ λες, «οκ, μια σπασμωδική αντίδραση είναι». Όμως όχι, αυτό ήταν απλά η πρώτη αντίδραση, αφού ο οδηγός μετά από λίγο επέστρεψε στο σημείο με καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε κατευθείαν πάνω στην αστυνομικό.

Η αστυνομικός έτρεξε και μπήκε στην αντίθετη λωρίδα του δρόμου, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να περνά σε απόσταση εκατοστών από την αστυνομικό.

Ο 42χρονος φέρεται να της ανέφερε ότι είναι τυχερή που δεν την κτύπησε, την εξύβρισε και ακολούθως έφυγε από το σημείο. Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα βάσει του οποίου συνελήφθη το ίδιο βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη να συνεχίζει τις εξεράσεις.

Αλήθεια, πόσο μικρή μοιάζει η φράση «της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες» για να περιγράψει μια τέτοια κατάσταση.

 

*Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ