Pop Up Outlet με έκπτωση μέχρι και 70%

Με τα brands Folli Follie, Links of London, Juicy Couture και επιλεγμένα καλλυντικά.

 


Article featured image
Article featured image

To Pop Up Outlet επανέρχεται για λίγες μόνο μέρες σε Λευκωσία και Λεμεσό, με αγαπημένα προϊόντα των brands Folli Follie, Juicy Couture, Links of London καθώς και καλλυντικά, τα οποία θα είναι διαθέσιμα με έκπτωση μέχρι και 70% για λίγες μόνο μέρες.

Το πολυαναμενόμενο Pop Up Outlet θα βρίσκεται στο Metropolitan Square στη Λευκωσία, στην οδό Καλαμών 4 στο Στρόβολο (απέναντι από το Superhome Center) από την Τετάρτη 28/06 μέχρι την Παρασκευή 30/06 ενώ στη Λεμεσό θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας στην λεωφόρο Αγίου Αθανασίου 9 στη Λινόπετρα, από την Τρίτη 4/07 μέχρι την Πέμπτη 6/07.

Εκεί θα βρείτε fashionable τσάντες, πορτοφόλια, κοσμήματα, ρολόγια αλλά και γυαλιά από δημοφιλές συλλογές της Folli Follie καθώς και κοσμήματα από τη βραβευμένη βρετανική μάρκα Links of London. Στον ίδιο χώρο θα βρείτε συλλογές Juicy Couture, ανάμεσα τους και οι λατρεμένες φόρμες σε πληθώρα χρωμάτων, τσάντες, παπούτσια, ρούχα για κάθε περίστασή καθώς και μαγιό.

Επίσης, αποκλειστικά στο Pop up outlet  θα μπορείτε να βρείτε και premium καλλυντικά προϊόντα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του Pop up outlet στο facebook και εδώ.



28/06-30/06 - Λευκωσία /Metropolitan Square, οδός Καλαμών 4 (απέναντι από το Superhome Center), 2032

4/07-6/07 - Λεμεσός/ Λεωφόρος Αγίου Αθανασίου 9, Λινόπετρα, 4107

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 - 20:00 / Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22677344

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ