Έτσι θα γίνει η αποψινή αποχώρηση στο Survivor

H νέα διαδικασία αποχώρησης παίκτη από το Survivor ξεκινά απόψε το βράδυ μετά τον αγώνα της ασυλίας.

 


Article featured image
Article featured image

Η ομάδα που θα ηττηθεί θα αγωνιστεί για την ατομική ασυλία και κατόπιν στο «Συμβούλιο του Νησιού»  θα γίνει η ψηφοφορία των προτεινόμενων παικτών προς αποχώρηση.

Αμέσως μετά ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που αποχωρεί από το παιχνίδι, σύμφωνα με την κατάταξη που έχει διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού και βάση αυτής έχει δημιουργηθεί σειρά δημοτικότητας κάθε παίκτη. 

Ο προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση που βρίσκεται στην κατάταξη με τις λιγότερες ψήφους θ’ αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ένας αγώνας ντέρμπι, ένα έπαθλο επικοινωνίας κι ένα παιχνίδι ερωτήσεων με έπαθλο φαγητό υπό των φως των κεριών, ήταν αρκετά για να κεντρίσουν χθες το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κατατάξουν για μια ακόμη φορά το Survivor στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κέρδισε και πάλι την προτίμηση των τηλεθεατών με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 66,6% στα ανά τέταρτο στοιχεία!

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν χθες να συμμετάσχουν σ’ ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και φυσικά ευστοχία. Κι ενώ στην αρχή προηγούνταν οι «Διάσημοι», στη συνέχεια το σκορ έφτασε στο 5-5 και ο αγώνας έληξε με 10-6 υπέρ των «Μαχητών».

Το έπαθλο της επικοινωνίας που κέρδισαν οι «Μαχητές» ήταν βίντεο από αγαπημένα τους πρόσωπα και για μια ακόμη φορά η συγκίνηση δεν έλειψε από τα πρόσωπά τους.

Την ίδια μέρα, «Διάσημοι» και «Μαχητές» πέρασαν όμορφες στιγμές στο «Παιχνίδι ερωτήσεων». 

Το έπαθλο του φαγητού περιείχε αλλαντικά, τυριά και κρασί και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που ήταν ο νικητής είχε την ευκαιρία ν’ απολαύσει το έπαθλό του μαζί μ’ έναν συμπαίκτη του. Ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν ο παίκτης που επέλεξε αφού μ’ εκείνον έφτασαν στον τελικό.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το βράδυ το έπαθλο της ασυλίας;

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor;

Πώς θα διαχειριστούν οι εναπομείναντες παίκτες την αποχώρηση του συμπαίκτη τους;

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία;

Όλες οι απαντήσεις απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ