Φιλανθρωπικό Fashion Show κάτω από τ’ αστέρια

Με φόντο τη θάλασσα το «Studio 8 School of Art & Design» σε συνεργασία με τις γνωστές boutique μόδας Splash και Editori διοργανώνει Φιλανθρωπικό Fashion Show.

 


Article featured image
Article featured image

Την Παρασκευή, 16 Ιουνίου και ώρα 19.30 στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό.

Τίτλος του Fashion Show είναι «This is Studio 8 and Splash Editori Fashion Show».

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη βράδια γεμάτη δημιουργικότητα, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού και να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό fashion show απολαμβάνοντας εκλεκτά εδέσματα.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας θα παρουσιαστούν οι ευφάνταστες δημιουργίες των σπουδαστών του τμήματος fashion design του Studio 8, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από  έργα καλλιτεχνών παγκόσμιας φήμης.

Εκτός από τις δημιουργίες των μαθητών της Σχολής, οι επισκέπτες θα απολαύσουν και τις προτάσεις γνωστών σχεδιαστών μόδας που αντιπροσωπεύουν οι boutique μόδας Splash και Editori.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας και θα την παρουσιάσουν οι Ανδρέας Δημητρόπουλος και Κλέλια Γιασεμίδου από το συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Μέγας χορηγός είναι το δικηγορικό γραφείο Κώστας Τσιρίδης (&ΣΙΑ Δ.Ε.Π. Ε) Κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρώτη Κυρία και η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μαρίας Σωκράτους.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής το οποίο έχει πρωτοπορήσει στην Κύπρο προσφέροντας εντελώς δωρεάν ανιχνευτικά προγράμματα για ασθένειες που προσβάλλουν τα παιδιά και ιδιαίτερα τα νεογνά, σε όλο τον πληθυσμό νεογνών και εγκύων της Κύπρου.

Τιμή εισόδου € 20

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: 7000 1788


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ