Νέο ρεκόρ συμμετοχών στα δικοινοτικά βραβεία Stelios Awards 2017

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το ενδιαφέρον Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας (Stelios Bi-Communal Awards 2017) με τον αριθμό των διεκδικητών των βραβείων να υπερβαίνει μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή (που ήταν και η τελευταία για την υποβολή αιτήσεων) τους 270.

 


Article featured image
Article featured image

Το νέο ρεκόρ συμμετοχών στα Stelios Awards 2017 επιβεβαιώνει το κλίμα εμπιστοσύνης και την επιθυμία των δυο κοινοτήτων για συνεργασία και ειρηνική συνύπαρξη, την ίδια ώρα που στο  Crans Montana της Ελβετίας οι πιο κρίσιμες συνομιλίες για επίλυση του κυπριακού μεταξύ των δυο ηγετών κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στα Stelios Bi - Communal Awards αφορούσαν όλους τους τομείς συνεργασίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, των τεχνών, του αθλητισμού, των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, αλλά και των εταίρων στη ζωή.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου που θα απονείμει τα βραβεία τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Λευκωσία, θα προσφέρει για πρώτη φορά φέτος στους νικητές το ποσό των €750.000, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στην ιστορία του θεσμού, βραβεύοντας συνολικά 75 δικοινοτικές ομάδες, οι οποίες θα κερδίσουν €10.000 η κάθε μια. Από το 2009, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής χρονιάς, η συνολική αξία των βραβείων που προσφέρονται με απώτερο στόχο την προώθηση της διαρκούς ειρήνης στο νησί, ανέρχεται στα €2.750.000.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τον θεσμό θα βρείτε στις σελίδες στο Facebook: Stelios Philanthropic Foundation και Stelios Cyprus Bi-Communal Awards 2017 ή στην ιστοσελίδα www.stelios.org


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ