Ο Κοντίδης δωρίζει το αγωνιστικό σωσίβιο που φορούσε στο Ρίο

Για συλλέκτες και μη, το σωσίβιο που είχε φορέσει ο Κύπριος ολυμπιονίκης κατά τη διάρκεια της ολυμπιάδας του Ρίο 2016, όπου κατέλαβε την 7η θέση, είναι σίγουρα ένα πολύ καλό δώρο και ένα πολύ καλό ενθύμιο.

 


Συγκεκριμένα, ο Παύλος Κοντίδης δωρίζει στους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπογεγραμμένο αγωνιστικό σωσίβιο μάρκας Zhik, το οποίο είχε φορέσει στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Ο τρόπος που θα προκύψει ο νικητής είναι απλός και το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να το διεκδικήσουν είναι ένα like και ένα share στη σχετική ανάρτηση που έχει ανεβάσει ο 27χρονος ιστιοπλόος, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Με αυτό τον τρόπο κερδίζει ο ίδιος ο αθλητής, ή μάλλον η επίσημη σελίδα του, ενώ επίσης κερδίζεις κι εσύ μια ευκαιρία να βάλεις στη συλλογή σου ένα σπουδαίο αναμνηστικό δώρο.

Ο νικητής θα προκύψει μετά από κλήρωση, ενώ μάλιστα ο μεγάλος τυχερός θα έχει τη ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον Παύλο Κοντίδη, αφού την παράδοση του δώρου θα την κάνει ο ίδιος στη Λεμεσό.

Την περίοδο αυτή ο Κοντίδης βρίσκεται στην Κροατία όπου προετοιμάζεται εντατικά ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των σκαφών Laser, που θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο και είναι ο σημαντικότερος φετινός αγώνας για τον ιστιοπλόο του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ