Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει αυτό το αυτοκίνητο [ΕΙΚΟΝΑ]

Δεν συντρέχει λόγος πανικού, αν όμως δείτε Mazda Demio χρώματος γκρι-αργυρού (ασημί), με κόκκινες πινακίδες, καλό θα είναι να έχετε το νου σας.

 


Article featured image
Article featured image

Επίσης, χαρακτηριστικό του εν λόγω οχήματος είναι ότι στην πλευρά του συνοδηγού, τα τάσια των τροχών είναι διαφορετικά, ενώ στον πίσω ανεμοθώρακα δεν φέρει οποιοδήποτε διαφημιστικό αυτοκόλλητο εταιρείας ενοικιάσεως.

Με το εν λόγω όχημα, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται σε σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λευκωσία, κινούνται δύο νεαροί άγνωστοι άντρες.

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά λοιπόν τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό του αυτοκινήτου ενοικιάσεως μάρκας MAZDA DEMIO, χρώματος γκρι-αργυρού, κατασκευής 2008-2010, με κόκκινες πινακίδες αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας  στο τηλέφωνο 22-802222 και 22-802231 ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ