Έρχεται Κύπρο μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές κωμωδίες των τελευταίων ετών

Αποτέλεσε παράσταση talk of the town για την θεατρική Αθήνα, και όχι άδικα αφού τόσο η σκηνοθεσία, το σενάριο αλλά και οι πρωταγωνιστές ήταν πόλος έλξης για τους θεατές.

 


Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα η παράσταση «Το Ψέμα» με τους Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη έρχεται στην Κύπρο για πέντε μόνο παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller, φιλοξενεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Κύπρο το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού (5 -6/9) και το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου (4/9).

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη μετά από 6 χρόνια ενώνονται και πάλι σαν θεατρικό ζευγάρι και μαζί με την Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα, θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

 

Η ιστορία: Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

  

Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό Time Out


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ