Έρχεται Κύπρο μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές κωμωδίες των τελευταίων ετών

Αποτέλεσε παράσταση talk of the town για την θεατρική Αθήνα, και όχι άδικα αφού τόσο η σκηνοθεσία, το σενάριο αλλά και οι πρωταγωνιστές ήταν πόλος έλξης για τους θεατές.

 


Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα η παράσταση «Το Ψέμα» με τους Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη έρχεται στην Κύπρο για πέντε μόνο παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller, φιλοξενεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Κύπρο το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού (5 -6/9) και το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου (4/9).

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη μετά από 6 χρόνια ενώνονται και πάλι σαν θεατρικό ζευγάρι και μαζί με την Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα, θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

 

Η ιστορία: Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

  

Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό Time Out


Σχετικα

Από σήμερα, λέμε… Καλό Μεσημεράκι

Στις 27 Σεπτεμβρίου όλοι έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία

Κυκλοφορεί ψήφισμα για τερματισμό ανέγερσης αίθουσας δεξιώσεων δίπλα στη Μονή Αρχαγγέλου

Ο Μάρκος διέσωσε έναν σκύλο στη Λεμεσό, μέσα από λάκκο βάθους 8 μέτρων

Έργα του ζωγράφου Θεόφιλου εκτίθενται στο Άρσος

Μια ανάρτηση στο διαδίκτυο προκάλεσε αναστάτωση και ερωτηματικά