Πότε και πώς ξεκίνησε η τρέλα με τα φουσκωτά φλαμίνγκο

Τα βλέπουμε παντού. Σε πισίνες, στην παραλία, ακόμα και στους κυπριακούς δρόμους, μέσα σε διπλοκάμπινα, μικρά φορτηγά, ακόμα και δεμένα πάνω από σαλούν αυτοκίνητα.

 


Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: Markella DionysiouΜάθε πως η μανία δεν είναι κυπριακή, αλλά έχει... καταγωγή αμερικανική και έχει εξελιχθεί σε κάτι σαν παγκόσμια φρενίτιδα.

Πώς όμως ξεκίνησε;

Όλα οφείλονται σε μια εταιρεία με πισίνες και στους φουσκωτούς κύκνους που έκανε δώρο στους νέους ιδιοκτήτες. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2015, η εν λόγω εταιρεία αποφάσισε να διακοσμεί κάθε μία πισίνα που παρέδιδε στους περήφανους ιδιοκτήτες με φουσκωτούς κύκνους. Έτσι, σιγά-σιγά κάθε σπίτι στο Χάμπτον που είχε πισίνα είχε και έναν κύκνο. Φουσκωτό πάντα.

Δειλά-δειλά άρχισαν οι φωτογραφίες να κυκλοφορούν στα social media αλλά ήταν το μαγικό ραβδάκι της Taylor Swift που έκανε εν τέλει τους κύκνους να... απογειωθούν!

 
 
 
 
 

Rosie says Relax #frankiewho? #rosegolderrrthang @ahh.irina

A post shared by SUNNYLIFE (@sunnylifeaustralia) on
 

Η τραγουδίστρια πόσταρε απλώς μία φωτογραφία της πάνω σε έναν φουσκωτό κύκνο στο Instagram. Και αυτό ήταν, ακολούθησε πανζουρλισμός και φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε.

 
 

 

Αισίως, τα φουσκωτά φλαμίνγκο και άλλα πετούμενα, φρούτα, ζώα και φαγώσιμα, έχουν κατακλύσει για καλά το νησί!

 Φωτογραφία: Μόνικα Κουρουφέξη


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ