Γιατί κόντεψε να «πέσει» γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα

Όλες ήθελαν να αποκτήσουν ένα «άσχημο» καινούργιο παπούτσι, που συνδυάζει έξι διαφορετικές τάσεις της μόδας.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή την περίοδο οι περισσότεροι έχουν σταματήσει να κοιτάζουν τις προσφορές στα καλοκαιρινά ρούχα και έχουν αρχίσει να ψάχνουν τις νέες κυκλοφορίες στα χειμωνιάτικα.

Ανάμεσα στα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που κοιτάζουν οι fashion bloggers είναι και αυτό των Zara, που κάθε μέρα παρουσιάζει και ένα καινούργιο προϊόν ή σχέδιο.

Κάπως έτσι το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκε κάτι σαν φρενίτιδα με αμέτρητες παραγγελίες, όλες για το ίδιο ακριβώς παπούτσι το οποίο ανέβηκε στο νούμερο ένα της λίστας με τα πιο δημοφιλή με το που κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για ένα είδος μπαλαρίνας που συνδυάζει πάνω της ουκ ολίγες διαφορετικές τάσεις. Την ίδια την μπαλαρίνα, τα κορδόνια που παραπέμπουν σε πραγματική μπαλαρίνα, το λουστρίνι που γυρίζει στη μόδα, το υπερβολικά μυτερό μποστινό μέρος, τις τρυπούλες που θυμίζουν λίγο και sneakers, το ξώφτερνο πίσω μέρος…

Παρόλα αυτά το κοινό τις αγάπησε ακαριαία και έδωσε μαζικά το αντίτιμο που κοστίζει το ζευγάρι προκειμένου να τις αποκτήσει προκαλώντας συνωστισμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ενημερωτικά, η σελίδα με το συγκεκριμένο παπούτσι δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ