Εσύ κατέβασες το app του Time Out;

Tο app του Time Out φέρνει τη διασκέδαση… στο χέρι σου!

 


Article featured image
Article featured image

Μάθε όλα όσα μπορείς να κάνεις στο νησί και ανακάλυψε την Κύπρο καθημερινά, μέσα από το ολοκαίνουργιο APP του Time Out Cyprus, που τώρα φέρνει τη διασκέδαση στο χέρι σου!

Κατέβασέ το δωρεάν και ζήσε την εμπειρία!

Ο πληρέστερος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, το Time Out Cyprus, απαντώντας στις ανάγκες του κοινού για γρήγορη ενημέρωση και ψυχαγωγία από όπου κι αν βρίσκεται, δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο APP, το οποίο μπορείς από σήμερα να κατεβάσεις στο κινητό σου, εντελώς δωρεάν.

Μέσα από το ολοκαίνουργιο application του TimeOut Cyprus, οποιαδήποτε στιγμή κι οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, θα μάθεις όλα όσα μπορείς να κάνεις στο νησί απ’ άκρη σ’ άκρη, ανακαλύπτοντας την Κύπρο καθημερινά.

Από νέες αφίξεις εστιατορίων, bar και όλων των άλλων χώρων που προσφέρονται για φαγητό, ποτό και διασκέδαση, μέχρι event και εκδηλώσεις, θέατρα, παραστάσεις, συναυλίες και ό,τι άλλο συμβαίνει στην Κύπρο. Ακόμα, προτάσεις για εκδρομές και φεστιβάλ στην ύπαιθρο και όλα όσα θα κάνουν τις μέρες και τις νύχτες σου πιο ενδιαφέρουσες.

Τime Out Cyprus APP features: 

-Things I love: Βρες όσα σου αρέσουν και κράτησέ τα σε ένα ξεχωριστό σημείο στο APP, και ανάτρεξε εκεί οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς μία πληροφορία.

-Share: Μοιράσου εύκολα και γρήγορα με τους φίλους σου ό,τι σου κάνει «κλικ», τόσο στα socialmedia όσο και μέσα από όλα τα APP που διαθέτει η συσκευή σου (e-mail, message κ.λπ.).

-Εύκολη κλήση: Κάλεσε τηλεφωνικά τους χώρους που επιθυμείς πατώντας απλώς ένα «κλικ» πάνω στον τηλεφωνικό αριθμό που εμφανίζεται στη σελίδα κάθε χώρου.

- Agenda: Κάνοντας κλικ στο ημερολόγιο που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης, εκεί όπου αναγράφεται η ημερομηνία κάθε event, μπορείς να προσθέσεις τις εκδηλώσεις που επιθυμείς στο ημερολόγιο του κινητού σου.

Ανακάλυψε την Κύπρο με το πιο εύχρηστο, άμεσο και πλήρες APP διασκέδασης και καλής ζωής, που φέρει την εγκυρότητα του TimeOut Cyprus.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ