«Χρειαζόμαστε νερό και ψωμί. Δεν αντέχουμε άλλο αφυδατωθήκαμε»

Μέσω εκκλήσεων στο Facebook για βοήθεια καταφεύγουν πλέον πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες στην Ελλάδα, αφού εδώ και δύο εβδομάδες κυριολεκτικά παλεύουν με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν για να θέσουν υπό των έλεγχο τους τα διάφορα πύρινα μέτωπα (91 στο σύνολο) που ξέσπασαν σε διάφορα σημεία της χώρας.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Δημήτρης Τρελός, πυροσβέστης ο οποίος βρίσκεται στα πύρινα μέτωπα της Ανατολικής Αττικής (Μετόχη Καλάμου), έκανε έκκληση για βοήθεια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook για φαγητό και νερό.

Όπως αναφέρει, τόσο πυροσβέστες, όσο και πολίτες – εθελοντές βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και κινδυνεύουν με αφυδάτωση. «Δεν θα υποχωρήσουμε, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια», καλώντας όσους μπορούν να αφήσουν προμήθειες στα αυτοκίνητα της αστυνομίας ή της πυροσβεστικής που πηγαινοέρχονται στα σημεία. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Το Ισραήλ ενέκρινε φριχτό νόμο για επιβολή θανατικής ποινής σε Παλαιστινίους που χαρακτηρίζονται «τρομοκράτες»

Article featured image

Γυναίκα κατανάλωσε παγωτό με καρφιά και κέρδισε αποζημίωση εκατομμυρίων

Article featured image

Στην Ισπανία το χειροφίλημα διά της βίας συνιστά σεξουαλική επίθεση