Και ο «βιασμός» στην περιοχή της Λίμνης Παραλιμνίου συνεχίζεται

Ξανά, στο ίδιο έργο θεατές.

 


Article featured image
Article featured image

Ήταν 3 Αυγούστου, όταν εν μέσω αντιδράσεων για την παραβίαση του προστατευόμενου χώρου της Πέτρας του Ρωμιού ένεκα των συναυλιών που θα πραγματοποιούνταν εκεί, ο Λειτουργός του Τμήματος Δασών και ειδικός σε περιβαλλοντικά θέματα, Χάρης Νικολάου, ανέβασε 20 φωτογραφίες με σωρούς από σκουπίδια τα οποία βρίσκονται στην περιοχή NATURA της Λίμνης Παραλιμνίου (διάβασε σχετικά ΕΔΩ).

Πέρασαν σχεδόν 2 εβδομάδες από τότε με τον Χάρη Νικολάου να επανέρχεται με νέο post, αυτή τη φορά από άλλο σημείο της Λίμνης, ανεβάζοντας φωτογραφίες από ιδιωτικό περιβόλι το οποίο έχει περιφραχτεί παράνομα με δίκτυα ψαρέματος.



Συγκεκριμένα ο κ. Νικολάου έγραψε στο σχόλιο του:

Λίμνη Παραλιμνίου μέρος δεύτερο!!! 16/8/17. Στα όρια της λίμνης ιδιωτικό περιβόλι με την περίφραξη πατωμένη κυριολεκτικά με δίκτυα ψαρέματος, για αποτροπή φιδιών να μπουν στο περιβόλι συμπεριλαμβανομένων όλων των ακίνδυνων ερπετών της περιοχής, αλλά και του σπάνιου νερόφιδου που ζει μερικά μέτρα δίπλα. Η χρήση δικτύων αποτελεί ποινικό αδίκημα οπουδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο χρησιμοποιείται, ιδιαίτερα σε μια τόσο ευαίσθητη οικολογικά περιοχή όπου δεκάδες ζώα παγιδεύονται στα δίκτυα και θανατώνονται άδικα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυξήσεις ακόμη και στις οικονομικές θέσεις του εξώστη στη Σκάλα του Μιλάνου

Article featured image

Μελέτη επιχειρεί να δώσει απάντηση για το θάνατο της μούσας του Μποτιτσέλι

Article featured image

Γιατί μετά από μερικά ποτάκια ζητάμε junk food;