Αυτό είναι ίσως το πιο «τρομακτικό» μαγαζί στη Λευκωσία

Ένα μαγαζί στην παλιά Λευκωσία στο οποίο κάθονται και «πίνουν» το ποτό τους… μερικές πλαστικές κούκλες.

 


Article featured image
Article featured image

Περνώντας από έξω και βλέποντας από μακριά μέσα στο μαγαζί παρατηρείς πως κάθονται εκεί κάποιοι πελάτες, αν κοιτάξεις όμως λίγο καλύτερα, ή αν μπεις μέσα σε αυτό θα αντιληφθείς πως δεν πρόκειται για πελάτες αλλά για κούκλες. Συγκεκριμένα μέσα στο μαγαζί υπάρχουν συνολικά 4 κούκλες.

Μια κούκλα φοράει ροζ φόρεμα και κάθεται στην άκρη του μπαρ και έχει μπροστά της μια μπίρα, η δεύτερη κούκλα φοράει μαύρο στενό φόρεμα και γόβες και κάθεται στην άλλη άκρη του μπαρ.

Η τρίτη κούκλα βρίσκεται μέσα στο μπαρ παριστάνοντας την barwoman και ένας κούκλος στέκεται στην είσοδο του μαγαζιού και είναι υπέυθυνος για τις κρατήσεις. 

Σε μια χαλαρή κουβέντα που κάναμε με την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, μάθαμε πότε και γιατί αποφάσισε να εγκαταστήσει τις πλαστικές κούκλες στο χώρο της. 

Όπως μας είπε «όταν έκλεισε η μπουτίκ ρούχων μιας φίλης μου, αποφάσισα να πάρω μια από τις κούκλες για πλάκα και να τη βάλω στο μαγαζί. Στη συνέχεια είδα πως αυτό άρεσε στον κόσμο, καθώς αρκετοί έμπαιναν μέσα και έβγαζαν φωτογραφίες με αυτήν. Έτσι αποφάσισα να φέρω και τις υπόλοιπες κούκλες στο μαγαζί μου».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ