Το «Σίγμα» επιστρέφει (πολύ δυναμικά)

Όχι ότι έλειψε ποτέ, αφού η τηλεόραση του «Σίγμα» παραμένει συνεχώς δίπλα στο κοινό της, παρόλα αυτά ξεκουράστηκε για λίγο και επιστρέφει δυναμικά για τη νέα σεζόν με δυνατές πρεμιέρες.

 


Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ο Ανδρέας Δημητρόπουλος ανοίγει την αυλαία στις 6:45 με την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» για την πρώτη ενημέρωση της ημέρας, έχοντας στις αποσκευές του φρέσκιες ιδέες με γνώμονα πάντα την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα.

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος μαζί με τις Γαβριέλλα Ζάρτηλα και Χαρούλα Αλέξη θα προσφέρουν στους τηλεθεατές την πρώτη ουσιαστική ενημέρωση της τοπικής και διεθνούς ειδησεογραφίας με ρεπορτάζ, δελτία ειδήσεων, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τις σημαντικές εξελίξεις της ημέρας, αναλύσεις όλων των θεμάτων της επικαιρότητας, παρεμβάσεις, φιλοξενούμενους στο στούντιο, ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, ειδικά ένθετα για όλη την οικογένεια, θέματα για την κοινωνία, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, την υγεία και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Ενώ στις 11:30 και για δύο ώρες, συνεχίζουμε με την Γωγώ Αλεξανδρινού και την εκπομπή «ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ», για την μεσημβρινή μας ενημέρωση.

Η Γωγώ μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE θα μας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταφέροντας σας με εγκυρότητα και υπευθυνότητα την ειδησεογραφία όλης της ημέρας. Άμεσα, γρήγορα και αντικειμενικά όλες οι ειδήσεις με ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ, για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Εκτενής ενημέρωση, δελτία ειδήσεων, αναλυτικά ρεπορτάζ, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στο στούντιο θα δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και τη δική τους σκοπιά στην είδηση. Με κριτική και αντικειμενική ματιά από το ειδησεογραφικό τμήμα που μεταφέρει άμεσα ό, τι γίνεται στην Κύπρο και στον κόσμο με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών μέσων και του διαδικτύου για έγκυρη, γρήγορη και άμεση ενημέρωση!

*Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 28/8 η Γωγώ Αλεξανδρινού θα αντικατασταθεί από το δημοσιογράφο Νικόλα Μαρκαντώνη μέχρι το πέρας της άδειάς μητρότητάς της.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ