Ο Αντρέας πήγε στο γάμο του με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο [εικόνες]

Το καλοκαίρι εκτός από κρυστάλλινες παραλίες και luxury θέρετρα, θέλει και τους γάμους του.

 


Article featured image
Article featured image

Οι καλοκαιρινοί μήνες, είναι το κατεξοχήν διάστημα που η πλειοψηφία των ζευγαριών αποφασίζουν με 40 βαθμούς υπό σκιάν να φορέσουν μαύρο στενό κουστούμι και λευκό πριγκιπικό νυφικό για να ενώσουν τις ζωές τους παίρνοντας τις ευλογίες Θεού και ανθρώπων. Και αν με ρωτάτε, αν το γουστάρουν πολύ καλά κάνουν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και το ζευγάρι της πιο κάτω ιστορίας, το οποίο παντρεύτηκε πρόσφατα στην Πάφο και συγκεκριμένα στο χωριό Σίμου. Όπως κάθε ζευγάρι, έτσι κι αυτό θέλησε να φτιάξει έναν ξεχωριστό γάμο, ο οποίος θα έμενε αξέχαστος τόσο σε αυτούς όσο και στους καλεσμένους τους, και το κατάφεραν. Μόνο που ο τρόπος που το πέτυχαν, μάλλον δεν ήταν αυτός που είχαν στο μυαλό τους ή τουλάχιστον δεν είχε στο μυαλό της η νύφη!

Ο Αντρέας (γαμπρός) αποφάσισε να πάει στην εκκλησία με έναν αλλιώτικο τρόπο από τις πατροπαράδοτες (sic) λιμουζίνες, άμαξα ή ακόμα και αυτοκίνητο αντίκα. Πήγε, με ένα τρακτέρ.

Μεγαλωμένος στα χωράφια της οικογένειας του, ο Αντρέας έμαθε να αγαπά και να φροντίζει τη γη από πολύ μικρός. Ασχολία την οποία στην πορεία έκανε επάγγελμα. Η αγάπη του λοιπόν για τη δουλειά του τον ώθησε στο να στολίσει το αγροτικό τρακτέρ που χρησιμοποιεί και να πάει με αυτό στην εκκλησία. Μαζί του βέβαια με τα δικά τους τρακτέρ ακολουθούσαν οι φίλοι και οι οικείοι του.



 



*Πληροφορίες και φωτογραφίες από το www.taxidromos24.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ