Μια νέα συνεργασία στο χώρο του street fashion [που αναμένεται να προκαλέσει πανικό]

Είτε ασχολείσαι με τη μόδα είτε όχι σίγουρα θα έχεις πετύχει κάπου έναν γκριζομάλλη κύριο με αλογοουρά και περίεργο στιλ, ο οποίος θεωρείται fashion guru. Από την άλλη, σίγουρα σε κάποια φάση της ζωής σου έχεις φορέσει παπούτσια ή κάποιο άλλο αξεσουάρ της Vans.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτοί οι δύο λοιπόν βρέθηκαν, τα είπαν, τα συμφώνησαν και αποφάσισαν να συνεργαστούν και να λανσάρουν μια νέα συλλογή streetwear. Η συνεργασία των δύο γιγάντων της μόδας, αφορά μια συλλογή που θα περιλαμβάνει παπούτσια και ρούχα και αναμένεται να λανσαριστεί παγκοσμίως στις 7 Σεπτεμβρίου.

Συνδυάζοντας τις αντίστοιχες φιλοσοφίες των δύο εμπορικών σημάτων, το μοτίβο των Vans αναμένεται να εμφανιστεί συνδυάζοντας ένα «Κ» που θα αναφέρεται στον σχεδιαστή. Οι έξι εκδοχές των κλασικών υποδημάτων Vans περιλαμβάνουν τα γνωστά μοντέλα Sk8-Hi και τα ρετρό Skool που θα κυκλοφορήσουν σε μια πιο πολυτελή βερσιόν.

Η συλλογή περιλαμβάνει μπλουζάκια και σακίδια και οι τιμές κυμαίνονται από 40 έως 300 δολάρια. Προς τα παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες. Η συλλογή θα παρουσιαστεί στην εμπορική έκθεση Bread & Butter του Βερολίνου στις αρχές Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα διανεμηθεί σε μπουτίκ του Karl Lagerfeld διεθνώς, επιλεγμένα καταστήματα Vans, καθώς και στους δύο ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου των σημάτων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ