Προς πώληση το θρυλικό ξενυχτάδικο «Τσολιάς» στη Λεμεσό

Αν έχεις ζήσει τις ένδοξες εποχές των λεμεσιανών 80s και 90s αποκλείεται να μην έχεις δοκιμάσει μετά το clubbing την θρυλική σούπα που έφτιαχνε στο ξενυχτάδικό του ο Ορθόδοξος Τσολιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Η ταβέρνα που συμπληρώνει φέτος 40 ολόκληρα χρόνια ζωής, αφήνοντας τη δική της ιστορία στη Λεωφόρο Μακαρίου αλλά και στη Λεμεσό γενικότερα, κλείνει οριστικά τον κύκλο της.

Μέσα στον τρέχον μήνα απεβίωσε ο ιδιοκτήτης και δημιουργός της ταβέρνας-ξενυχτάδικου «Τσολιάς», ενώ λίγες μέρες αργότερα μαθαίνουμε ότι η ταβέρνα είναι προς πώληση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά το θάνατο του Ορθόδοξου Τσολιά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 8 Αυγούστου, μπαίνει πωλητήριο στο γνωστό ξενυχτάδικο αφού η οικογένεια που έμεινε πίσω αδυνατεί να αναλάβει τη διαχείρισή του.

Όσοι ενδιαφέρονται, πάντως, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Σάββα Τσολιά, αδελφό του ιδιοκτήτη, στο τηλέφωνο 99414456.

Οριστικό τέλος εποχής λοιπόν για ένα από τα πιο θρυλικά στέκια της Λεμεσού!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάσαι την τουριστική περιοχή της Λεμεσού των 80s και 90s; [εικόνες]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Υπάλληλοι στη Βρετανία έκαναν login από το πάρκινγκ εταιρείας και γύριζαν πίσω στο σπίτι τους

Article featured image

Ηθοποιός υποστηρίζει ότι το Avatar της έκλεψε το πρόσωπο

Article featured image

Γιατί η πρόληψη για την άνοια πρέπει να ξεκινά από την παιδική ηλικία