Το επετειακό iPhoneX θα είναι απίστευτο και μάλλον δεν θα μπορείς να το αγοράσεις

Ο Steve Jobs λάτρευε τα μυστικά και μάλλον, δεν θα ήταν πολύ ευχαριστημένος με τις τελευταίες διαρροές, λίγες μόνο ώρες πριν την επίσημη πρώτη παρουσίαση των νέων προϊόντων, στα ολοκαίνουργια κεντρικά γραφεία στο Cupertino.

 


Article featured image
Article featured image

Παρόλα αυτά, πλέον, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα που θα ανακοινώσει σε λίγες ώρες η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων του iPhone 8 και 8 Plus, του επετειακού iPhone X, του νέου Apple Watch και του αναβαθμισμένου Apple Tv.

Οκ, μπορεί να μην γνωρίζουμε ακριβώς τα πάντα. Αλλά τα περισσότερα έχουν ήδη διαρρεύσει, εκτός και αν η εταιρεία έπαιξε εξαιρετικά το διαφημιστικό παιχνίδι κρατώντας κρυφά τα πραγματικά δεδομένα. Όποια και είναι η αλήθεια παρόλα αυτά, η αναμονή του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, τόσο για το νέο iPhone 8 και 8 plus όσο και για το επετειακό (10χρόνια κυκλοφορία) iPhone X.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν μέχρι στιγμής, το επετειακό και πολυαναμενόμενο iPhone X, θα έχει έναν άκρως ριζοσπαστικό σχεδιασμό σε σύγκριση τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ για πρώτη φορά εισάγει οθόνη τεχνολογίας OLED, η οποία θα έχει κρυστάλλινη οθόνη και πολύ πιο ρεαλιστικά χρώματα.

Η οθόνη του επετειακού κινητού, φαίνεται πως θα μονοπωλήσει τη συζήτηση, αφού θα καλύπτει πλέον ολόκληρη την πρόσοψη της συσκευής ακολουθώντας κατά μια έννοια την τάση της εποχής. Το άλλο σημείο συζήτησης θα αφορά βεβαίως την αφαίρεση του home button, το οποίο όπως φημολογείται θα αντικατασταθεί από μια εικονική μπάρα στο τελείωμα της οθόνης, από την οποία θα μπορείς να χειρίζεσαι τις διάφορες εφαρμογές και λειτουργίες του κινητού.

Η αναγνώριση αποτυπώματος (Touch ID), θα αντικατασταθεί από την αναγνώριση προσώπου και θα μετονομαστεί σε Face ID, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν θα είναι αρκετά ασφαλές ως πιστοποίηση αυθεντικότητας για πληρωμές και συναλλαγές, μέσω κινητού.

Το iPhone X, αναμένεται να διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενώ ως συνήθως οι κάμερες θα αναβαθμιστούν.

Όλα τα πιο πάνω είναι τα θετικά του νέου επετειακού μοντέλου, τα οποία ομολογουμένως είναι άκρως εντυπωσιακά και υποσχόμενα. Αλλαγές και αναβαθμίσεις εντούτοις που κοστολογούνται, και κοστολογούνται ακριβά με την τιμή του φθηνότερου και πιο απλού μοντέλου, να ξεπερνά τα 1000 δολάρια, ήτοι 836 ευρώ. Κόστος το οποίο ενδεχομένως να ανέβει.

 

*Με πληροφορίες από news.vice.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ