Ο Jim Carrey έδωσε την πιο αμήχανη δίλεπτη συνέντευξη ever

Η αμήχανη στιγμή που, βλέποντας το βίντεο -το οποίο έχει αποσπάσει 25 εκατομμύρια views σε μερικές ώρες-, είτε θα σκέφτεσαι ότι τρολάρει, είτε ότι αποφάσισε να μιλήσει επιτέλους και να πει τι πραγματικά νοιώθει, είτε πάλι θα πιστέψεις ότι έχει σαλτάρει εντελώς.

 


Article featured image
Article featured image

Σε μια περίοδο που έχει αφοσιωθεί στη ζωγραφική, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τη δικαστική διαμάχη για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του, αποφασίζει να βάλει το καλό κουστούμι του και να σκάσει μύτη στο New York Fashion Week Harper’s Bazaar Icons Party.

Εκεί τον «τσίμπησε» για μερικές δηλώσεις η δημοσιογράφος του E!, η οποία σίγουρα δεν περίμενε τις απαντήσεις που πήρε -πράγμα που φαίνεται και από τις γκριμάτσες του προσώπου της.

Από τη μια προκύπτει η απορία, αφού το θεωρεί ανούσιο όλο αυτό, γιατί μπήκε στη διαδικασία να βρεθεί εκεί και να υποβάλει τον εαυτό του σε αυτό το «μαρτύριο», αλλά και τη δημοσιογράφο που σίγουρα της προκάλεσε αμηχανία, από την άλλη όμως μπορεί κάποιος να πει ότι απλά τρολάρει σε στυλ «Μάσκας» ή ότι είπε ακριβώς αυτό που ένοιωθε εκείνη τη στιγμή.

Μπράβο, πάντως, στη δημοσιογράφο που δεν μάσησε και το πάλεψε ως το τέλος!

 



Τα λόγια του Jim Carrey αυτούσια:

«Όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Ήθελα να βρω το πιο ανούσιο πράγμα να πάω σήμερα, και να 'μαι. [...] Γιορτάζουμε τα είδωλα; Αυτό είναι πιθανότατα το χαμηλότερο επίπεδο στο οποίο θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε. Εσύ πιστεύεις στα είδωλα; Εγώ πιστεύω στις προσωπικότητες. Δεν πιστεύω καν πως υπάρχεις, αλλά υπάρχει ένα υπέροχο άρωμα στην ατμόσφαιρα. [...] Δεν πιστεύω στα είδωλα, δεν πιστεύω στην προσωπικότητα, πιστεύω πως η ειρήνη βρίσκεται πέρα από τις προσωπικότητες, πέρα από την εφεύρεση και την μεταμφίεση. Πέρα από το κόκκινο «S» στο στήθος σας που κάνει τις σφαίρες να αναπηδούν. Πιστεύω ότι είναι πιο βαθύ από αυτό. Πιστεύω ότι είμαστε ένα πεδίο ενέργειας που χορεύει για τον εαυτό του. Δε με νοιάζει. Δεν ντύθηκα. Δεν υπάρχω εγώ. Υπάρχουν μόνο πράγματα που συμβαίνουν και συμπλέγματα τετράεδρων που κινούνται γύρω-γύρω μαζί. Δεν είναι δικός μας ο κόσμος. Δεν έχουμε καμία σημασία. Αυτά είναι τα καλά νέα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ