Γιατί Φριτ;

Ενώ διαβάζαμε ότι το σκυλάκι που υιοθέτησε ο Νίκος Αναστασιάδης είχε όνομα -Λέννυ το ονόμασε το καταφύγιο από το οποίο το πήρε-, μαθαίνουμε τελικά ότι ο ΠτΔ αποφάσισε να του δώσει ένα άλλο όνομα.

 


Article featured image
Article featured image

Πάσο, δικαιούται.

Οπότε, περιμέναμε να δούμε ποιο θα είναι τελικά το όνομα που θα επιλέξει. Τελικά, μαθαίνουμε πως το κουτάβι που ήρθε από τον Οργανισμό Διάσωσης και Προστασίας Ζώων «Άργος», πήρε το όνομα Φριτ.

Ένα δημοσίευμα του PIO (Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών) αναφέρει πως ο Πρόεδρος έδωσε στο συμπαθέστατο κουτάβι το όνομα Φριτ... λόγω του έντονου χρώματος των φρυδιών του.

Φριτ όπως λέμε έντονο χρώμα φρυδιών. Κάπου εδώ χαθήκαμε στη μετάφραση!

Πέρα όμως από αυτό το σημείο, που η αλήθεια είναι πως δεν το καταλάβαμε, κατά τ’ άλλα μια χαρά τα λέει ο Πρόεδρος. Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Φριτ ψηφίζει Αναστασιάδη, απάντησε χαριτολογώντας «δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει έτσι κι αλλιώς είναι ανήλικος ακόμα»!

Ακολούθως, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. Είναι ψυχούλες. Και συνεπώς θέλουν κι αυτά αγάπη. Η έκκλησή μου είναι όποιος αγαπά πραγματικά τα ζώα να γνωρίζει ότι είναι και ο καλύτερος σύντροφος για τα παιδιά. Τα ζώα είναι πιστά στον άνθρωπο», είπε και έφερε στη μνήμη του το άλογο που είχε ο πατέρας του.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ξανά ένα φίλο που είναι από τους καλύτερους του ανθρώπου», είπε ο Πρόεδρος.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ