Πάρε το κατοικίδιό σου και έλα στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ

Στον χώρο στάθμευσης του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου μια πολύ όμορφη εκδήλωση, όπου πρωταγωνιστές θα είναι τα ζωάκια μας.

 


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Nestle Purina (Friskies, Felix, Gourmet, Pro-Plan), διοργανώνουν μια εκδήλωση αφιερωμένη στους πιο πιστούς μας φίλους.

Ο χώρος -από τις 15.30 μέχρι τις 18.30- θα γεμίσει με πανέμορφα ζώα τα οποία θα συνοδεύουν οι ιδιοκτήτες τους.

Εκεί θα βρίσκεται, μάλιστα, εκπαιδευτής ζώων, ο οποίος θα δίνει συμβουλές στους παρευρισκόμενους και θα λύνει απορίες σχετικά με τα κατοικίδιά μας.

Επίσης, στο χώρο της εκδήλωσης, το συνεργείο του NESCAFE θα κερνάει κρύο και ζεστό καφέ σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Θα υπάρχουν επίσης διάφορες εκπλήξεις και θα προσφέρονται δωράκια.

Στην εκδήλωση θα ανακηρυχθούν και οι νικητές του διαγωνισμού που διοργανώνει η CITY και η Nestle Purina (Friskies, Felix, Gourmet, Pro-Plan), μέσω του οποίου 5 νικητές θα πάρουν δώρα αξίας €1000 (δωρεάν τροφή για 3 μήνες).

Ο διαγωνισμός θα «τρέχει» μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. Πάτησε ΕΔΩ τόσο για να λάβεις μέρος, ανεβάζοντας τη δική σου φωτογραφία με το κατοικίδιό σου, όσο και για να ψηφίσεις την φωτογραφία που εσύ θεωρείς πως πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στις 5 καλύτερες.

  

Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Πιο κάτω δημοσιεύουμε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί, έτσι ώστε να πάρετε μια γεύση -σημειώνεται πως η επιλογή των παρακάτω φωτογραφιών είναι εντελώς τυχαία.

Η εκδήλωση θα «επενδυθεί» μουσικά με Live Link από ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Ράδιο Πρώτο, ενώ σημειώνεται πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

 


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen