Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μάς λέει «Στην υγειά μας» από το ΣΙΓΜΑ

Οι παρέες γράφουν ιστορία…

Και όταν περνάνε καλά... γράφουν μουσική.

 


Article featured image
Article featured image

Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ.

Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας...

Με ένα αφιέρωμα στον μοναδικό και αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου στις 21.15 στο ΣΙΓΜΑ.

Αγαπημένοι φίλοι του σπουδαίου καλλιτέχνη, ο μαέστρος του, η ορχήστρα του, προσωπικοί του φίλοι που ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του, θυμούνται, συγκινούνται και τραγουδούν.

Καλλιτέχνες που θα βρίσκονται εκεί:

Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, Πέγκυ Ζήνα, Θέμης  Αδαμαντίδης, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Φωτεινή Βελεσιώτου.

Έκπληξη, η είσοδος του Στέφανου Κορκολή σε μια μαγική στιγμή σύμπραξης με τον μοναδικό κιθαρίστα Αντώνη Γούναρη, τον σαξοφωνίστα του και το ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση στα πολυαγαπημένα τραγούδια «Θες», «Κάποιες φορές» και «Σβήσε το φεγγάρι».

Ιδιαίτερη στιγμή τα ντουέτα με Δημήτρη Μπάση – Μελίνα Ασλανίδου, Λάκη Παπαδόπουλο -  Δημήτρη Μπάση και Λάκη Παπαδόπουλο - Θέμη Αδαμαντίδη.

Καλεσμένοι επίσης ο Σταμάτης Φασουλής, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λένα Αρώνη και πολλοί ακόμη νέοι ηθοποιοί.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με πολλούς καλεσμένους αλλά και πλούσιο αρχειακό υλικό και με τον σπουδαίο  Δημήτρη Μητροπάνο.


«Στην υγειά μας ρε παιδιά»


Επειδή οι μεγάλες παρέες συναντιούνται στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΙ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ